Van Koesveld Financiële Diensten
       
Actieve financiële specialistenE-mail nieuwsbrief

Juli 2009

Extra editie voor particulieren

image001.gif

 

Hypotheek oversluiten met NHG? Reageer dan voor 17 september!

De Nationale Hypotheekgarantie biedt huiseigenaren zekerheid dat de hypotheekschuld wordt afgelost, mochten zij buiten hun schuld de hypotheek niet meer kunnen betalen. De verhoging tot € 350.000 euro is in juni ingevoerd om potentiële huizenkopers over de streep te trekken.

   

Kom snel in actie
Onlangs is de maatregel aangepast: de verhoging van de Nationale Hypotheekgarantie tot € 350.000 euro geldt alleen voor mensen die voor het eerst een hypotheek afsluiten. Wilt u uw hypotheek oversluiten en toch profiteren van de verhoogde Nationale Hypotheekgarantie? Kom dan snel in actie, want de aanpassing van deze maatregel gaat op 17 september a.s. in.

Tot die tijd kunt u uw hypotheek opnieuw afsluiten met NHG tot een bedrag van 350.000 euro. Overigens geldt wel als voorwaarde dat er sprake moet zijn van woningverbetering. Anders kunt u niet met NHG oversluiten.

Na 17 september kunt u nog steeds uw hypotheek oversluiten met NHG, maar alleen tot aan de oude grens van € 265.000 euro. Wilt u uw
hypotheek vergelijken op rente en voorwaarden? Maak dan een afspraak met onze hypotheekadviseur. U betaalt ons geen provisie meer. Vast tarief, wel zo fijn dat u weet waar u aan toe bent. Met een zuiver en onafhankelijk advies.  

 

 

Werkeloos raken? Verzeker uw inkomen nu (tijdelijk).

Werkeloos raken is nooit leuk. Toch is dit een steeds groter probleem in Nederland. Als het u overkomt, heeft u een lager inkomen, stress van het zoeken naar een nieuwe baan en de financiële onzekerheid. En bij een lager salaris in de verplichte nieuwe baan heeft u nog steeds een tekort.

 

Deze gevolgen kunt u nu voordelig verzekeren. Tijdens de werkeloosheid keert deze verzekering uit en bij een nieuwe (tijdelijke) baan met lager salaris vult deze verzekering het tekort in het inkomen aan. De uitkeringsperiode kan al vanaf 6 maanden geregeld worden. De keuze is aan u.  Zo heeft u financiële zekerheid zonder onnodige stress. Meer info, klik hier

 

 

 

Vergunning voor:

Consumptief krediet

Elektronisch geld

Hypothecair krediet

Levensverzekeringen

Schadeverzekeringen

Spaarrekeningen

Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen

 

Actieve links die u direct verder helpen

 

Autoverzekering

Polischeck

WW verzekering

Financiële APK

 

 

VKH is volledig  AFM gecertificeerd assurantietussenpersoon

AFM vergunningregister

 

AFM

 

eha

 

kifid logo

Van Koesveld Hypotheken BV, Barnseweg 114, 3771 RP  BARNEVELD
Tel. 0342-424242  F 0847-114629 -  info@koesveld.nl -  www.koesveld.nl

AFM 12004664 - KVK 09092886
gecertificeerd opleidingsbedrijf