FOTO'S BOEKVOORSTELLING

Leidinggeven zonder omwegen
 
15 januari 2015 

 
Beste lezer,

Hopelijk heb je goede herinneringen overgehouden aan de boekvoorstelling van zowat drie weken geleden.

Uit reacties van heel wat deelnemers hebben we alleszins kunnen opmaken dat de sprekers erg werden gewaardeerd en de sfeer tijdens de receptie heel gezellig was. Naast het biologisch geperst appelsap zal ook de huiswijn van ‘Jour de Fête’, de streekbieren Papegaei uit Diksmuide, Kamil uit Antwerpen en de spirituele dranken van Anverness hier zeker toe hebben bijgedragen samen met Brugge Kaas en de andere versnaperingen. Net zoals de prachtige locatie bij Attentia.

Maar het voornaamste ingrediënt was ontegensprekelijk jij samen met de andere 146 aanwezigen.

Zoals je op de foto’s zal zien, zijn er heel wat ernstige en ook minder serieuze gesprekken gevoerd. Er zijn zelfs mensen die al twintig jaar niets meer van elkaar hadden gehoord en elkaar op dit event hebben teruggezien. De wereld is inderdaad klein.

Misschien heb je ondertussen ook al wat tijd genomen om het boek te lezen of op zijn minst te doorbladeren. We vertrouwen erop dat je er iets aan hebt gehad en dat je er nog dikwijls zult naar teruggrijpen.

Als je vindt dat de inhoud de moeite waard is dan vragen we je om je bevindingen even mee te geven op bol.com en/of op managementboek.nl. Het neemt slechts twee minuutjes van je tijd in beslag. Bovendien help je er andere leidinggevenden mee om te beslissen of dit boek ook voor hen nuttig kan zijn. Alvast bedankt om die kleine inspanning te leveren.

De foto’s van de avond kan je bekijken en downloaden door te klikken op het plaatje hieronder. Geniet ervan.

Nogmaals bedankt voor je aanwezigheid. Voor ons was het een steun om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Joan en Hilde
 
P.S.: indien je vergeten bent welke whisk(e)y’s en welke Sherry je hebt kunnen proeven… kijk dan even naar de door Bart deskundig opgestelde informatie via deze link.
 
 
 
 


 
 
Een boek gaat over wat je er zelf uithaalt.
Niet over wat de schrijver belangrijk vindt.
Thea Beckman