Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie augustus 2019
Breda Brengt Het Samen
 
In het weekeinde dat deze nieuwsbrief in jouw digitale postbus valt is er weer voldoende te beleven in Breda. Wat te denken van muziek festival 'De Tranen van van Cooth' of de eerste editie van 'Swim to fight cancer Breda'.
Het begint te kriebelen. Nog 5 weken tot de Bredase Singelloop...
 
Deze evenementen kleuren de stad en brengen telkens weer grote groepen mensen samen. Harmonieus, gezellig, positief. Dat is de kracht van Breda maar ook de kracht van alles en iedereen die de Bredase Singelloop een warm hart toedraagt. Een welgemeend 'dank je wel' aan jou, beste lezer!
 
We hebben deze keer de volgende artikelen voor je: 
  • Sta jij goed voorbereid aan de start van de 10 km?
  • Singelloop story: lopen met Greetje - blog 3
  • Heb jij je al ingeschreven?
  • Succes op het sponsorfront
  • Goede Doel: Oosterhout Loopt... opnieuw voor Alzheimer!
  • Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes?
Zoals altijd wensen we je veel leesplezier. Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!

Sta jij goed voorbereid aan de start van de 10km?
 
Een goede voorbereiding is essentieel om gezond en fit aan de start te staan. Daarom zijn we blij met de iRun-trainingen van onze sponsor Run2Day Breda. Maar als je die gemist hebt kun je nog op een andere manier verantwoord trainen voor de 10km.
 
In samenwerking met hardlopen.nl (powered by Atletiekunie) hebben wij de gratis campagne ‘We-run-10k’ voor deelnemers aan de 10km. Zes weken lang krijg je e-mails met tips en inspiratie van diverse hardloopprofessionals.
 
Interesse? Meld je nu aan via: www.hardlopen.nl/we-run-10k!    
 

Singelloop Story: lopen met Greetje - Blog 3
 
In aanloop naar de Bredase Singelloop 2019 neemt de Bredase wethouder Greetje Bos ons mee in haar voorbereidingen. Greetje doet dat via Instagram en maandelijks via een blog. In deze nieuwsbrief een verwijzing naar Greetje's derde blog over blessureleed en alternatieve trainingen.  
 
In de afgelopen periode is onze (hard)lopende wethouder geblesseerd geraakt. De achillespezen zijn onlangs geïrriteerd geraakt na een training. En dat gooit de voorbereiding behoorlijk in de war. Ook de aangekondigde training met winnaars van de Instagram actie is daardoor voorlopig afgeblazen. 
 
Hoe Greetje hiermee om gaat is te lezen in haar persoonlijk blog op onze site. Volg haar voorbereiding ook op haar persoonlijke Insta-account.
 

Heb jij je al ingeschreven?
 
Veel deelnemers aan ons evenement weten dat je bij de Bredase Singelloop sowieso al veel leuks krijgt als je jezelf vroeg inschrijft. Omdat we dit jaar vieren dat we ook een IAAF-status hebben ontvangen, maken we het nóg aantrekkelijker voor de vroege vogels! 
 
Dit jaar werken we voor het eerst met inschrijfpakketten. Als je tevreden bent met jouw pakket van de afgelopen jaren, dan is het basic pakket waarschijnlijk jouw keuze.
 
Wil je echter ook graag het officiële en unieke Singelloop Breda 2019 loopshirt én een digitale goodiebag met een gezamenlijke waarde van ruim € 100,- dan is het Standaard pakket voor jou dè keuze. 
 
Als je ook jouw Singelloop 2019 medaille wilt laten graveren en wilt genieten van een proefabonnement op RunningNL Magazine dan is het Premium pakket misschien wel wat voor jou.
Check de inschrijfpagina of het uitgebreide artikel op onze site voor meer informatie.
 

Succes op het sponsorfront
 
Wie onze social media volgt heeft het ongetwijfeld al gezien: in de afgelopen periode zijn er weer verschillende nieuwe sponsoren toegetreden tot de Bredase Singelloop-familie.
En dat is nog niet het einde!
 
Een evenement als de Bredase Singelloop heeft uiteraard te maken met een grote hoeveelheid vrijwilligers, sponsoren, relaties en andere contacten. Om het overzicht te behouden hebben we met Mulberry Garden een softwarepakket ingericht om al deze contacten te kunnen beheren. 
 
De enorme schermen in de Bredase Binnenstad tijdens de Singelloop worden verzorgd door Vidiled. De schermen en de techniek worden de komende jaren weer door hen gerealiseerd, zodat jullie goed zichtbaar zijn. Lopers en supporers!
 
De Familieloop wordt de komende jaren mede mogelijk gemaakt door Red Band. Dit oer-Hollandse bedrijf uit de omgeving van Breda verbindt haar naam aan dit onderdeel. Daarnaast gaan het Team van Red Band volop aan de slag om pret toe te voegen. Want wie kent niet de slogan 'Red Band, als je voor pret bent!'.
Op de site staat een leuk artikel over deze samenwerking.
 
Als laatste in deze nieuwsbrief mogen we Raw Organic Food presenteren. Ook over Raw Organic Food kun je meer lezen op onze site. Alle producten zijn biologisch én verantwoord en kunnen in een goede voorbereiding op de Bredase Singelloop eigenlijk niet ontbreken. Op dat te bewijzen gaan ze met zo'n 300 Raw Runners deelnemen en zijn er de komende weken verschillende win-acties via onze social media. 
 
We heten alle sponsoren van harte welkom en wensen hen een prettige en langdurige samenwerking toe!

Goede doel: Oosterhout Loopt ... opnieuw voor Alzheimer
 
Na het enorme succes van afgelopen jaar kon het niet uitblijven: ook dit jaar komt 'Oosterhout Loopt' naar Breda om geld in te zamelen voor een Alzheimer-vrije generatie. Dit keer met liefst 500 (!) lopers. 
 
Wat het resultaat van het initiatief van Erik en Fabiënne in 2018 zo bijzonder maakte was op de eerste plaats het resultaat. Met ruim € 15.000,- waren de verwachtingen al flink overtroffen. Maarhet unieke zit 'm in de achtergrond van de lopers: ruim 300 lopers werden gemobiliseerd, vaak zonder enige ervaring als (hard) loper. Bijzonder, toch?
 
Dit jaar wordt het aantal deelnemers nog hoger: de lat ligt op 500. Daarnaast willen de Oosterhouters de trots voor hun woonplaats uitdragen terwijl ze wederom geld bijeenbrengen voor onderzoek om Alzheimer uit te bannen. 
 Klik hier om een leuk gesprek met de beide initiatiefnemers terug te lezen.
 

Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes
 
Ook de social accounts van de Bredase Singelloop worden beheerd door vrijwilligers. Dag in, dag uit, want social media zijn immers niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven?! Wij houden je graag op de hoogte van de Singelloop actualiteit via verschillende platforms.

Volg jij ons al? Nee? Connect dan snel en groei met ons mee!

Blijf op de hoogte van de laatste info, leuke nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. 
Volg ons op FacebookTwitter, PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten! Be connected!

Onze partners: