Ako ne se chete kliknete  
 
Остават няколко месеца до старта на единственото по рода си бизнес събитие  - Изложба и конгрес за възобновяема енергия и енергийна ефективност и SEE Solar – изложба за соларни технологии. То предлага възможност за делови контакти с партньори от цяла Югоизточна Европа и обмяна на ценен практически опит.

Динамика в сектора се определя от промяната в законовите регулации, консолидацията на компании и повишаването на обществения интерес към екологичните технологии. Тези фактори насочват много от фирмите в бранша да търсят нови полета на изява.

Настоящият брой на електронния ни бюлетин е посветен на две компании, участници изложбата през 2013 г. Ще ви запознаем отблизо с реализирани проекти, продукти и мнения на техни експерти за бъдещото развитие на пазара.
 
Приятно четене!

 
  T: 032 512 905  E: tanya@viaexpo.com  W: www.viaexpo.com
 
 
  ЕС-3
ЕС-3 развива дейност в сферата на проектирането, изграждането и търговията на компоненти за мрежови и автономни фотоволтаични системи. Фирмата се стреми със своите знания и умения в областта на фотоволтаиката да съдейства на клиентите  на всеки един етап от техните проекти. ЕС-3 е идеалният партньор за домакинства, които търсят алтернативен източник на електрическа енергия за собствените си нужди, както и за фирми и предприятия, търсещи зелена алтернатива на енергията или искат да вложат средства в една сигурна инвестиция.
Фирмата работи с продукти на едни от най-големите ... 
 
 
КРИС 94
 
Фирмата има дългогодишен ценен опит в сектора на възобновяемата енергия и електротехниката.
Продуктовото портфолио включва: електроматериали, електрооборудване, кабели и проводници, кабелна арматура, заземителни устройства, осветителни тела и лампи, сервиза и поддръжката на енергийни съоръжения.
Инженеринговата дейност се развива успешно в няколко направления:
·         Инженеринг на възобновяеми енергийни източници
·         Инженеринг на промишлени и заводски обекти ...