Nieuwsbrief
September 2011
  ___________________________________________________________________________

 
Samen met Lucas Vandenbussche schrijven we een boek voor leidinggevenden. Wij zoeken vier proeflezers uit verschillende beroepsgroepen die bereid zijn ons hun kritische commentaren en goede raad over te maken. Als vergoeding voor het opofferen van je vrije tijd word je uiteraard persoonlijk uitgenodigd op de voorstelling van het boek in het voorjaar van 2012 en krijg je drie exemplaren cadeau. 

Omdat duidelijkheid en openheid voor ons belangrijk zijn, eerst nog enkele woordjes uitleg over de opzet van het boek. Zo krijg je al een idee welk engagement je aangaat en wat je aan leesvoeder mag verwachten. Lucas Vandenbussche heeft op onze vraag verhalen geschreven die geënt zijn op de levensgeschiedenissen van enkele leidinggevenden uit zowel de bedrijfswereld, de sociale als de publieke sector. Geen BV's maar gewone doorsnee mensen zoals jij en ik die hun best doen om hun functie als leidinggevende zo goed en zo kwaad, met up en downs, waar te maken. Na ieder verhaal schrijven wij, Hilde en Joan, een bijdrage waarin we vanuit onze kennis en ervaring inzichten meegeven om meer ups dan downs te beleven bij het leiding geven. Het wordt alleszins geen theorethisch boek maar een boek waar we het motto van Vision 4 Dynamics eer willen mee aan doen: 'Praktijkgericht Zijn en Doen'.   


Heb je een leidinggevende functie en ben je geïnteresseerd om mee te werken aan dit project... contacteer ons via email zodat we nader kennis kunnen maken en zien of je in aanmerking komt.
 


 
P.S.: Wij kunnen geen inschrijvingen meer aanvaarden voor onze open module 'Leiderschap is Vakmanschap' van volgende week woensdag 21 september. Er zijn nog wel plaatsen beschikbaar voor de volgende open module die start op woensdag 26 oktober 2011. Gewoon even aanmelden en we nemen contact met je op. De deelnamevergoeding voor deze driedaagse training bedraagt nog steeds € 345 + 21% BTW. Indien je opteert voor een 'in company' training voor meerdere leidinggevenden uit je bedrijf of organisatie geef ons een seintje. We komen dan bij je langs om verder af te spreken. 
        
Deze informatie met je vrienden en contacten delen.