Nieuwsbrief februari 2011

Soms zijn er van die momenten in mijn leven waarop ik geneigd ben om mensen (ongevraagd) te willen overtuigen van de waarheid van mijn perspectieven. De ene keer gedreven door de redder in mij, de andere keer is juist het slachtoffer degene die de scepter zwaait. In beide gevallen kost deze bezigheid mij veel energie en kan ik aan het eind van de rit het gevoel hebben van "met lege handen staan". Steeds vaker kom ik tot de conclusie dat eigenlijk alle perspectieven waar zijn en iedereen (voor zichzelf) gelijk heeft. De eigen werkelijkheid of eigen waarheid wordt o.a. gevormd door de bewustzijnslagen waar jij als persoon toegang toe hebt, de beschermingsmechanismen die je in de loop van je leven ontwikkelt en de meetlat die je hanteert. Dus als ons "bereik" van deze aspecten afhankelijk is, wat heeft het dan voor zin om met elkaar te discussieren of te vechten over perspectief en zienswijzen.
De beste remedie in deze lijkt: "jouw werkelijkheid (voor)leven", bij jezelf blijven, doen wat voor jou belangrijk is en vooral uitstralen wat hier de positieve effecten van zijn. Waarschijnlijk volgt de ander dan vanzelf ongeacht of je dat wil of niet. Deze vraag is dan zelfs niet belangrijk. Al bezig zijnde met dit onderwerp ben ik erg blij met de energie van de 108ste aura-somafles die in december "geboren" is en de naam Aartsengel Jeremiel heeft meekregen. Ik citeer uit de uitgebreide beschrijving een zin die mij aanspreekt: "De kleurcombinatie mid-turqoise/mid-olijf verandert onze blik
op ons leven, zodat de verwarde en verstikte gevoelens en gedachten weer helder worden en ons de mogelijkheid bieden om de situatie en omstandigheden van ons leven in een nieuw perspectief te plaatsen, vanuit een nieuwe helderheid". Ik ervaar de kleuren als creatief, lichtvoetig, speels en toch diepgaand. Fijn om naar te kijken. Ik hoor graag wat jij er van vindt, hij is te bewonderen in het Bolwerk

BEDRIJFSREADING
Ben je benieuwd hoe het is om door een energetische bril naar jouw bedrijf of organisatie te (laten) kijken? Maak dan eens een afspraak voor een ca. 2 uur durende bedrijfsreading (033-4451480). Je krijgt hiermee verrassende informatie over de belangrijkste energiestromen die invloed uitoefenen op het verloop van de bedrijfsprocessen, bedrijfsvoering en bedrijfsresultaten. Daarnaast worden praktische en creatieve suggesties aangereikt die het mogelijk maken om gewenste doelen te bereiken.

2 MAART: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Op 2 maart a.s. is er weer een workshop familieopstellingen. Er is nog zowel ruimte voor vraagstellers als representanten.

3 MAART: KENNISMAKINGSWORKSHOP OPSTELLINGEN
De avond van 3 maart staat van 19.15 tot 22.15 uur in het teken van kennismaken met opstellingen. Deze ervaringsgerichte avond is geschikt voor een ieder die meer wil weten over de methodiek opstellingen, mijn werkwijze daarin of de opleidingmogelijkheden die Coach-Inn op dit vlak biedt.

21 MAART: COACH-INN-SYSTEMEN
Voor diegene die zelf familie- of organisatieopstellingen willen gaan gebruiken in hun dagelijkse praktijk, start op 21 maart de 5-daagse opleiding Coach-Inn-Systemen.

29 MAART: SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN
Op 29 maart begint de 5-daagse vervolgopleiding Specialist-Inn-Opstellingen, voor mensen die al een basisopleiding in het begeleiden van opstellingen gevolgd hebben (bij Coach-Inn of een ander instituut) en toe zijn aan een verdiepingsslag.

8 APRIL: ENERGIEDAG
Tijdens de Energiedag op 8 april maak je met behulp van energetische waarnemingstechnieken een scan van jouw persoonlijke energiehuishouding, die als basis gebruikt wordt om meer inzicht te krijgen in de werking van aura's en chakra's en de manier waarop jij op praktische wijze jouw eigen energie kan managen.

9 MEI: SYSTEMISCHE WERKVORMEN IN DE 1-OP-1 PRAKTIJK
Wegens succes eerder op herhaling dan gepland, Systemische Werkvormen in de 1-op-1 praktijk

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Patricia Cori beschrijft in het boek Terugkeer van Atlantis hoe en waarom de Atlantische samenleving werd gemanipuleerd. In het boek wordt een overzicht gegeven van de betrokken (buitenaardse) rassen/volkeren. Je krijgt informatie over de waarop zij coderingen bij ons achtergelaten hebben en de effecten daarvan op ons als mensheid. Daarnaast wordt er een koppeling gemaakt met vergelijkbare processen die er in het heden in de wereld gaande zijn en de wijze waarop wij juist de kennis van het verleden kunnen gebruiken om ons te bevrijden van de bijbehorende (negatieve) krachten in het nu.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.