Nieuwsbrief Schaatscircuit.nl - juni 2017 

   
Als aanvulling op de website Schaatscircuit.nl houden we je via deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Schaatscircuit.nl, nieuwtjes van het MCLN (Master Circuit Langebaan Nederland) en wedstrijden op snel ijs.
 
Na twee jaar afwezigheid is er dit jaar weer zomerijs in Thialf in Heerenveen. En na twee jaar dus ook weer de hoogste tijd om de traditionele Thialf Simmer Riderij te organiseren. Naast dit nieuws staat er nog meer op stapel bij MCLN en Schaatscircuit.nl. Een fijne zomer!
 
Organisatie Schaatscircuit.nl:
Marja, Tjeerd, Bram, Leen en Monique
 
Thialf Simmer Riderij: zaterdag 15 juli 2017
Op de laatste dag dat Thialf deze zomer open is, wordt na twee jaar afwezigheid de Thialf Simmer Riderij weer georganiseerd. De Thialf Simmer Riderij vindt plaats op zaterdag 15 juli 2017 om 18:00 uur.

De organisatie van de schaatswedstrijd is een samenwerking tussen MCLN/Schaatscircuit.nl en Thialf. De jury zal in handen zijn van Koninklijke Thialf.
 
Voor deze wedstrijd zijn 72 plaatsen beschikbaar voor leden van MCLN/Schaatscircuit.nl (op basis van lidmaatschap seizoen 2016/2017) en 72 plaatsen voor over overige licentiehouders van de KNSB (gastrijders). In totaal is er dus plaats voor 144 deelnemers. Een mooie gelegenheid om je 's zomers even te testen in de voorbereiding op het nieuwe (Olympisch) seizoen.
 
Aanmelden
Aanmelden van deze wedstrijd verloopt wat anders dan dat leden van MCLN/Schaatscircuit.nl gewend zijn. Iedereen meldt zich namelijk aan via de inschrijven.schaatsen.nl.
 
Direct bij de inschrijving moet er voor de wedstrijd betaald worden via iDeal. Zorg dus dat je je bankpas bij de hand hebt als je gaat inschrijven.
 
‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. De inschrijving gaat op dinsdag 27 juni om 18:00 uur open. Wil je zeker zijn van deelname, zorg dat je je dan op tijd aanmeldt. Bij 144 deelnemers sluit de inschrijving automatisch. Er zal voor deze wedstrijd geen reservelijst worden bijgehouden.
 
We hanteren een minimale deelname van ca. 60 deelnemers. Bij te weinig aanmeldingen kunnen we besluiten om de wedstrijd niet door te laten gaan.
 
Inschrijfgeld en betalingen
500m/1.000m: € 25,00
500m/1.500m: € 27,50
Betaling gaat direct via iDeal bij inschrijving. Het inschrijfgeld is incl. warming up gelegenheid op het ijs tijdens het recreatieschaatsen van 14:45 tot 15:45 uur.
 
Voorlopig programma
16:00 - 17:30 uur: Aanmelden deelnemers bij de wedstrijdleiding
14:45 - 15:45 uur: Warming up/inrijden deelnemers tijdens recreatieschaatsen
16:00 - 17:30 uur: Topsport trainingsuur (géén gelegenheid om te schaatsen)
17:30 - 18:00 uur: Baanverzorging en op-/uitzetten wedstrijdbaan
ca. 18:00 uur: Start Thialf Simmer Riderij
ca. 22:00 uur: Einde wedstrijd
 
Nieuwe samenstelling wedstrijdorganisatie
Zoals je wellicht opgevallen is, bestaat de wedstrijdorganisatie van Schaatscircuit.nl uit een andere samenstelling dan dat je afgelopen jaren gewend was.
 
Martin Bogaard heeft, om gezondheidsredenen, de organisatie van Schaatscircuit.nl en het bestuur van MCLN helaas moeten verlaten. We danken Martin voor zijn jarenlange inzet, waarbij hij met name op de achtergrond alle wedstrijdinschrijvingen voor zijn rekening heeft genomen!
 
De wedstrijdorganisatie zal met ingang van het seizoen 2017/2018 bestaan uit:
Leen van den Heuvel                 Wedstrijdplanning en wedstrijdorganiatie  
Marja Oenema Wedstrijdsecretariaat
Tjeerd Smies Leden- en financiële administratie
Monique Vergeer Communicatie en websitebeheer
 
Daarnaast is de samenstelling van het bestuur van MCLN ook gewijzigd en bestaat nu uit:
Joke Wittenberg                          Voorzitter en assistent afgevaardigde naar IMSSC
Bram de Vries Penningmeester
Leen van den Heuvel Secretaris en contactpersoon naar KNSB
Tjeerd Smies Algemeen lid en afgevaardigde naar IMSSC
Gerdien Meijer Algemeen lid
 
Website Schaatscircuit.nl wordt vernieuwd
Op dit moment zijn we heel druk bezig met het vernieuwen van onze website Schaatscircuit.nl. Daardoor werken op de huidige site niet alle links meer. Excuses daarvoor.
 
Zodra je je weer kunt aanmelden voor het nieuwe seizoen én de nieuwe site live gaat, informeren je via de nieuwsbrief en sociale media. 
 
SCHAATSCIRCUIT.NL is een initiatief van
Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland (MCLN),
een bij de KNSB aangesloten vereniging. 
IN DEZE NIEUWSBRIEF
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uw logo in deze nieuwsbrief?
Mail naar info@schaatscircuit.nl en vraag naar de mogelijkheden!
 
Follow us on Twitter