Nieuwsbrief
 editie april 2019
Voor ons is 1 mei een magische datum: vanaf dan zijn de inschrijvingen voor het gezelligste hardloopfeestje van Nederland weer geopend. Kijkend naar de eerste reacties op social media hebben jullie er nu ook al ontzettend veel zin in!
Nog ruim 22 weken aftellen tot de #eerstezondaginoktober #degezelligste #BSL19!
 
In deze nieuwsbrief kijken we dus vooruit richting de 34e editie. Welke onderwerpen hebben we dit keer voor je?
  • Inschrijvingen geopend!
  • Vroege vogels pakken voordeel
  • Goede Doel 2019: WensAmbulance Brabant
  • Bedrijvenloop wordt Businessrun
  • Bredase Singelloop internationaal erkend topevenement
  • Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes?
Zoals altijd wensen we je veel leesplezier. Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!

Inschrijvingen geopend!
 
Nou ja, bijna dan toch. Want over enkele uren gaan de digitale grenzen open en kun jij je weer inschrijven voor de Bredase Singelloop. De 34e om precies te zijn, op zondag 6 oktober 2019! 
 
De 33e editie op 7 oktober vorig jaar is de boeken in gegaan als een recordeditie. Nooit eerder deden er zoveel lopers mee aan de Bredase Singelloop: 18.885! En ook het officieuze toeschouwersrecord werd gebroken en staat nu op 85.000. Het was dan ook weer beregezellig langs de singels en op de Grote Markt!

Beleef het nog een keer met onze sfeervideo die je morgen in je digitale brievenbus ontvangt. Jij bent er dit jaar toch ook (weer) bij?!
 
Om 1 mei om 00.00 uur precies gaan de inschrijvingspagina's open en kun je via deze link de keuze maken voor jouw afstand. De methode van inschrijven is wel een beetje veranderd. Lees hieronder wat er precies is gewijzigd.
Wij heten je graag van harte welkom op 6 oktober aanstaande!

Vroege vogels pakken voordeel
 
Veel deelnemers aan ons evenement weten dat je bij de Bredase Singelloop sowieso al veel leuks krijgt als je jezelf vroeg inschrijft. Omdat we dit jaar vieren dat we ook een IAAF-status hebben ontvangen, maken we het nóg aantrekkelijker voor de vroege vogels! 
 
Dit jaar werken we voor het eerst met inschrijfpakketten. Als je tevreden bent met jouw pakket van de afgelopen jaren, dan is het basic pakket waarschijnlijk jouw keuze.
 
Wil je echter ook graag het officiële en unieke Singelloop Breda 2019 loopshirt én een digitale goodiebag met een gezamenlijke waarde van ruim € 100,- dan is het Standaard pakket voor jou dè keuze. 
 
Als je ook jouw Singelloop 2019 medaille wilt laten graveren en wilt genieten van een proefabonnement op RunningNL Magazine dan is het Premium pakket misschien wel wat voor jou.
Check de inschrijfpagina of het uitgebreide artikel op onze site voor meer informatie.

Goede Doel 2019: WensAmbulance Brabant
 
Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. 
 
En dat allemaal met uitsluitend vrijwilligers! Het spreekt voor zich dat voor het vervullen van deze wensen geld nodig is, veel geld. Want de wensen worden voor de Wensvrager en 2 direct betrokkenen kostenloos uitgevoerd. Toch was de vraag om financiële ondersteuning zeker niet de belangrijkste reden voor Stichting WensAmbulance Brabant om het Goede Doel 2019 te willen zijn...
 
Nee, WensAmbulance Brabant wil vooral méér bekend worden in Breda en omstreken. Deze bekendheid is noodzakelijk om vaker in onze directe omgeving hun prachtige werk te kunnen doen! Er is capaciteit om meer ritten te kunnen doen en er is behoefte. Maar nog lang niet vaak genoeg vinden aanbod en behoefte elkaar... Dus Singellopers: sharing = caring!
Wij hadden een mooi en aangrijpend gesprek met een vrijwilliger van de Stichting WensAmbulance Brabant. Klik hier om dat interview te lezen.

Bedrijvenloop wordt Businessrun
 
Een andere naam, maar dezelfde vertrouwde kwaliteit. De Bedrijvenloop is al jarenlang een niet-meer-weg-te-denken onderdeel van de Bredase Singelloop. Steeds meer bedrijventeams weten de weg te vinden naar het Chassé Theater op de eerste zondag van oktober. Omdat blijkt dat het voor veel internationale bedrijven niet altijd even duidelijk is wat we met Bedrijvenloop bedoelen is gekozen om de naam in 2019 om te dopen naar 'Businessrun'. 
 
Natuurlijk gaat het nog steeds om de teamspirit. Samen met collega's, partners, leveranciers, klanten en overige relaties samen trainen en samen lopen. In teamverband trainen en in teamverband deze prestatieloop beleven. En voor sommigen is het wedstrijdelement ook een ding: de 3 snelste teams per afstand worden immers op het Businessrun podium geroepen en gelauwerd!
 
Maar vooral gaat het om de gezelligheid en het netwerken in een ontspannen omgeving. Elkaar op een andere manier spreken, samen het glas heffen en proosten op jouw sportieve prestatie. Met trots het shirt van jouw bedrijf dragen en laten zien dat jouw bedrijf of werkgever een topbedrijf is!
Kijk hier voor de speciale infopagina's van de Businessrun 2019!

Bredase Singelloop internationaal erkend topevenement
 
In de vorige nieuwsbrief vertelden we dat de Bredase Singelloop met de toekenning van het 'Bronze Label 2019' van de IAAF opnieuw internationale erkenning heeft ontvangen. Maar wist je dat we het enige evenement zijn in Nederland met zowel dit IAAF-kwaliteitslabel als ook met het '5 Star Quality Road Race' label van de Europese Atletiek Associatie EAA?
 
"En wat merk ik daar dan van?" zul je je misschien afvragen. Wij hopen dat je daar niet zo veel van merkt! Als je in het eerste weekeinde van oktober naar Breda komt om actief of passief deel te nemen aan de Bredase Singelloop hopen we dat je onbezorgd kunt genieten. Gewoon, omdat het allemaal goed geregeld is. En als er iets niet loopt zoals je dat had gepland, dat het dan gewoon snel en goed voor je wordt opgelost.
 
Denk aan duidelijke en nuttige informatie, een autovrij parkoers, goede omkleedfaciliteiten, kluisjes, heldere bewegwijzering, voldoende toiletten, lekker eten en voldoende te drinken onderweg, mooie medaille, medische verzorging als het nodig is, tientallen bands & muzikanten, vele tienduizenden toeschouwers lans alle delen van het parkoers en nog veel, veel meer. Door de hulp van onze honderden vrijwilligers lijkt alles vanzelfsprekend en voelt het natuurlijk aan. Maar dat is het natuurlijk niet!
 
Wat wij hopen dat je er van merkt is het feit dat jij onbezorgd kunt genieten van jouw bezoek aan Breda, de mooiste Binnenstad van Nederland, en het gezelligste hardloopfeestje van Nederland. Wij organiseren het graag voor jou, maar de sfeer: die maken we samen!
 
Door dit tweede internaionale kwaliteitslabel wordt de Bredase Singelloop ook in het buitenland gezien als een internationaal topevenement. We verwachten dit jaar dan ook een nog internationaler deelnemersveld en zijn trots om dit in onze mooie stad te kunnen samenbrengen. Beleef het met ons mee en schrijf je nu in!
 

Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes
 
Ook de social accounts van de Bredase Singelloop worden beheerd door vrijwilligers. Dag in, dag uit, want social media zijn immers niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven?! Wij houden je graag op de hoogte van de Singelloop actualiteit via verschillende platforms.

Volg jij ons al? Nee? Connect dan snel en groei met ons mee!

Blijf op de hoogte van de laatste info, leuke nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. 
Volg ons op FacebookTwitter, PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten! Be connected!

Onze partners: