WHOMSOEVER är en ny artist och ny artist på Adrian Recordings. ”Testament” är det första släppet någonsin. Vi är stolta att kunna bjuda in dig till WHOMSOEVERs värld.
 
Artist: WHOMSOEVER
Singel: Testament
Släppdag: 26 juni
 
1. Testament
2. Shut Up
 
Video: https://youtu.be/3tfgSB8mC30
 
Spotify: https://open.spotify.com/album/5Xun5gY4HVvEmH8JctfisT?si=m83BJlrnTwmgdlEuw2AnfQ
iTunes: https://music.apple.com/se/album/testament-single/1513672948
Gratis MP3: https://www.dropbox.com/s/hxl5s8i7wnb8sql/1.Testament.mp3?dl=0
 
 
Artwork: https://www.dropbox.com/s/phe4x6hf2llofes/testament.jpg?dl=0
Pressbilder: https://www.dropbox.com/sh/ad3z4m6ly4n2wl8/AACaO4v8kYAcYk6zNNWI2en-a?dl=0
 
"Låten har ett bombastiskt, drömmande och intensivt omslutande sound som uttrycker längtan men samtidigt inger hopp.”
- SAVANT
 
WHOMSOEVER är en utforskning av olika uttryck inom popgenren. Även om musiken har en mängd olika stilar, finns det en röd tråd genom hela utförandet. Varje spår levereras skräddarsytt för att representera en känsla eller en händelse. Ljudbilden är mestadels elektronisk. Den är energisk, upplyftande och kräver ofta att du dansar. Målet är att skapa suggestiv och sårbar musik som når kärnan i universella tankar och känslor.

När strålkastarna slocknar går han under namnet Hjalmar Antonsson. Baserad i Malmö skriver han, producerar och framför musiken. Ibland av sig själv och ibland i samarbete. 
 
TESTAMENT
"Jag skrev låten med Martin Nilsson (Need For Speed ​​/ RA). Låten är väldigt känslosam för mig, och även om den är ganska sorglig är den samtidigt hoppfull. Det handlar om när jag fick veta att min syster var sjuk och jag föreställde mig det värsta scenariot. Att jag aldrig skulle få prata med henne eller heller se henne igen. Hon betyder allt för mig."

SHUT UP
“Låten är skriven till mig själv och handlar om min rädsla att verka dum, ointressant och att inte våga vara ful. Det är en pepplåt till mig för att våga släppa taget om fåfänga och visa vem jag är.”

“Testament” med B-sidan “Shut up” släpps den 26 juni och följs upp av en EPn “Fading” den 21 augusti 2020.
Adrian Recordings
 

magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com

ALICE BOMAN ALEXANDRA BERGER ANDREAS TILLIANDER BITCH HAWK BJÖRNS VÄNNER BOEOES KAELSTIGEN DAVID & THE CITIZENS DAVID FRIDLUND DEN SVENSKA TYSTNADEN DMITRY FYODOROV DÖDEN EDDA MAGNASON EMIL JENSEN FAMILJEN HENRIC CLAES HEY ELBOW JONAS LUNDQVIST LAAKSO LATELY LA LA MARCUS CATO MARCUS NORBERG AND THE DISAPPOINTMENTS MEDBORGARBANDET MF/MB/ OLD POIZON_SW3 PRINTER RA SHARIF SHE’S WILD AGAIN TONIGHT SURF PHILOSOPHIES SVART KATT THE BEAR QUARTET THE FINE ARTS SHOWCASE THIS IS HEAD ULF STURESON VED YAST NEED FOR SPEED BO MEHR BOB HUND SPUNSUGAR JH3 WHOMSOEVER