MIJN SOCIALMEDIATIPS VOOR JOU
Nieuwsbrief 5, 6e jrg, 13 maart 2017
SPREUK
gevonden op Pinterest

 

Waar ben ik
Bij individuele workshops en aan de telefoon om enkele projecten te begeleiden. Maar ook in de Jaarbeurs op woensdag 15 maart, neuzen bij
Zeldzame Engel
In de vorige nieuwsbrief vertelde ik over onze nominatie voor de Zeldzame Engel Award door de stichting To-MPower. En ja, Rob en ik kregen hem. We voelen ons heel vereerd.
 
Annet van Betuw
In heel Nederland nu de nieuwe layout van LinkedIn
De nieuwe layout van LinkedIn is nu 100% doorgevoerd in Nederland, hoorde ik tijdens het ambassadors-ontbijt in Amsterdam. Dat was overigens heel leuk om mee te maken.
Op mijn blog
zie je de foto van de deelnemers én wat inkijkjes in de nieuwe layout. Binnenkort geef ik weer een cursus en een aantal 1op1 workshops. Dat betekent dat ik héél snel aan de slag ga om mijn presentatie en mijn e-boekje aan te passen!
Hoe kun je de video van Facebook-live downloaden?
Ik had het nog niet geprobeerd, een Facebook-live-video downloaden. Gelukkig legt Jeanet Bathoorn goed uit hoe je het kunt doen.
En hoe zet je het automatisch downloaden uit op WhatsApp?
Filmpjes die je via WhatsApp krijgt toegezonden, worden automatisch gedownload op je smartphone. Omdat ze veel plek innemen heb ik op de WhatsApp website opgezocht hoe ik dat kan uitzetten. Op die site zijn natuurlijk nog veel meer antwoorden te vinden.
 
De ooievaar en de baby's
Dat de ooievaar baby's bezorgd, weten we natuurlijk. Maar hoe gaat het met enge dieren? Disney laat het antwoord zien in Partly Cloudy. Grappig filmpje! (5min49) 
 
Waar kun je me vinden
 
Follow Us on Facebook  Follow Us on Facebook   Follow Us on Google+  Follow Us on Twitter  Follow Us on Pinterest  Follow Us on LinkedIn  Follow Us on YouTube  Follow Us on E-mail