Nieuwsflits 64
 

Nieuw
McS-Complex
 
McS-Complex is een voedingssupplement voor de ondersteuning van de cognitieve vermogens zoals het geheugen, de concentratie, het leren en onthouden.
HET McS-Complex bevat natuurlijke ingrediënten van minerale en plantaardige oorsprong waaronder wakame, ginkgo biloba,eucalyptus en de vitamines B3, B6 en B12.

Wanneer je ouder wordt, kan het gebeuren dat je steeds meer moeite krijgt met namen. Je vergeet soms hoe iets heet en noemt het “dit ding” of “dat ding”. Je bent dan de woorden kwijt.
Die achteruitgang gaat doorgaans heel langzaam want de hersenen hebben een grote hoeveelheid reservecapaciteit. Daardoor duurt het even voordat gebreken zichtbaar worden.
De eerste praktische gevolgen uiten zich meestal onder stressvolle omstandigheden, zoals een ziekte of bij grote (geestelijke) druk en vermoeidheid.
 
Wanneer men ouder wordt, kan men dan ook vaker ervaren dat het in de bovenkamer niet meer altijd zo soepel loopt dan voorheen. Dat geldt vooral voor het geheugen, maar ook voor het vermogen om diverse dingen tegelijkertijd te doen of wanneer je van een project of van aandacht moet wisselen. Het wordt dan een stuk moeilijker om je te concentreren.
 
De typisch menselijke cognitieve vermogens zijn moeilijk om precies te beschrijven. Het geheugen maakt er zeker deel van uit. Je herinneringen en het kunnen herkennen van mensen en fysieke materie behoren tot de dagelijkse werkelijkheid en zijn van cruciaal belang voor het functioneren. Ook iets nieuws leren is een mentale functie waarbij het geheugen en de concentratie een belangrijke rol spelen. 

De functies die met het denken te maken hebben en ook lichamelijke activiteiten zoals lopen, kunnen worden beschouwd als hogere cognitieve functies. Lopen lijkt vaak een automatisme maar vraagt veel aandacht en coördinatie waarbij planning, geheugen en veel andere motorische en waarnemingsprocessen centraal staan.
 
Het McS-COMPLEX, voor de 50-plusser, is gemaakt door New Nature Synthesis en geeft zowel ondersteuning van het geheugen als de concentratie. Het zijn 48 capsules (1 capsule per dag) verdeeld over 6 blisterverpakkingen. 
Thema’s blisterverpakkingen: Op het diepste celniveau je weer verbinden met de herinnering van je oorspronkelijke kracht van creatie. Het activeren van de tijd voordat je belast werd met trauma en ziekte.
 
Elke blisterverpakking heeft te maken met een geestelijk thema:
Serie 1 - Terug naar je oorsprong, naar waar je uit bestaat. Je aardse essentie. Wees de aarde, de klei en het zand.
Serie 2 - Verbind je met de aarde, verbind je met het zand, verbind je met jezelf zodat je wortels diep groeien de aarde.
Serie 3 - Sta rechtop en krachtig. Geef jezelf aandacht, schep vorm, structuur van wortel tot kruin. Wees aanwezig.
Serie 4 - Word wakker, laat je zien. Jij bent het waard om gezien te worden. Kom in beweging en zoek je weg.
Serie 5 - Laat al je belemmeringen los, laat je pijn los en neem je ruimte in, het leven is er voor jou. Wees jezelf en zuiver jezelf van wat je niet nodig hebt.
Serie 6 - Open jezelf voor het licht en voel dat Jij mag er Zijn, zijn wie je bent. Geen concessies meer, wees en blijf trouw aan jezelf in een Universeel ontwaken.
Tot en met 25 april 2021 te bestellen met 10% korting!
 
Klik hier om naar het product te gaan in de webwinkel.
Lees hier een interview met de ontwikkelaar van dit voedingssupplement.

Ondersteun je immuunsysteem
Immuun Vitaal mengsel: een celzoutmengsel voor de versterking van je immuunsysteem en je vitaliteit. Ook bij electrosmog door 4/5G.  
Tot en met 25 april 2021 te bestellen met 10% korting!

Webwinkel aanbieding verzendkosten
Plaats je bestelling eenvoudig via de webwinkel.
Tot en met 25 april 2021 verzenden wij alle bestellingen vanaf € 50,00 portovrij naar een adres in Nederland. Na 25 april is verzenden weer portovrij vanaf € 75,00 zoals gewoonlijk.*
Let op: Bestellingen die telefonisch of per mail worden gedaan én alle verzendingen naar het buitenland hebben altijd de gebruikelijke verzendkosten. 
* Bedragen incl. BTW. Voor winkels, therapeuten en salons zijn deze bedragen excl. BTW.
 
Deze actie loopt t/m zondag 25 april 2021.

Postbus 6139, 5960 AC Horst
Tel. 077-2300011 (ma t/m vrij 09.00-17.00 uur)
info@bloesemremedies.com
www.bloesemremedies.com (informatie en webwinkel)
www.primaveralife.nl (informatie en webwinkel)
www.bach-bloesems.nl (informatie)
 
Bezoekadres: Winkel De 3Vrouwen
St. Jansstraat 5, 5964 AA Horst-Meterik
Tel. 077-2300015
www.de3vrouwen.nl
Open: di t/m vrij 10.00-17.00 uur,
          za 10.00-16.00 uur