Nieuwsbrief 66
 
Ontdek de nieuwe producten in ons assortiment!

Thema 2021
Dicht bij jezelf blijven in een wereld die continu in beweging is en snel verandert. In dit thema hebben wij meerdere prodocten ontwikkeld die kunnen ondersteunen. 
Immuun Vitaal Support: Speciaal voor de ondersteuning van het  immuunsysteem vooral wanneer je hooggevoelig bent en/of veel  last hebt van negatieve omgevingen en straling. Speciaal voor electrosmog zoals dat vrijkomt bij 4/5G. De remedie haalt je uit de strijd en zorgt ervoor dat je het negatieve om kunt zetten in zachtheid en liefde.
Universele Vrijheid: Om je te bevrijden van beperkingen en om de wereld te veranderen vanuit je hart/liefde. De verbinding met je ziel/liefde als belangrijkste bron van je handelingen en de enige manier om ons van beperkingen te bevrijden.
Life Boost: Helpt je met het vinden van je kern van liefde, deel uit te maken van het geheel en te begrijpen dat er geen inlevering mogelijk is wanneer je werkelijk naar die kern van liefde luistert. Voor de verbinding met je innerlijk vuur, je kern en je liefde en zorgt voor de integratie van je kracht om neer te gaan zetten wie je werkelijk bent.
Sprayset Reiniging Plus: Hiermee maak je een diepe reinigingsspray die o.a. gebruikt kan worden bij reinigings- c.q. ontstoringsprotocollen. Helpt het lichaam te reinigen van verstoringen en/of dat wat je eventueel hebt overgenomen van anderen. Bestaat uit: stockflesje Life Boost, airspray Reiniging en gratis sprayflesje.

Innobiz
Innobiz vertegenwoordigt 10 jaar onderzoek en expertise op het gebied van diffusie van essentiële oliën. Naast de focus op hun werking en duurzaamheid, zijn de geurverspreiders ontworpen met extra aandacht voor de natuur: natuurlijke lijnen en materialen zoals glas, keramiek, hout en porselein. Uniek zijn de vele toepassingsmogelijkheden voor thuis (mooi vormgegeven), je eigen werkplek (o.a. USB diffuser), professioneel gebruik (o.a. Walia wanddiffuser), of om zelf te gebruiken (geurhangers, aromasticks). Ga naar producten >>

Alvito
Alvito staat voor een natuurlijke manier van leven en verantwoord consumeren, en is toonaangevend in Duitsland. Je kent het merk misschien al van onze drinkflessen en de kruidenthee. Het aanbod is nu aanzienlijk uitgebreid. We zijn erg enthousiast over de basische voedingsmiddelen zoals o.a. natuurrijst, ontbijtmixen, noodles, basis voor soep, muesli en de natuurlijke verzorging met o.a. badzout, douchegel, deocrème. Ervaar het zelf! Ga naar producten >>

Kerstassortiment
Het nieuwe Kerst- en winterassortiment is beschikbaar, met weer veel nieuwe geuren en geschenksetjes van o.a. Primavera en Taoasis. Klik hier>>

    Spiegelbeeld magazine
Weggooien is zonde! Deze set bevat 5 verschillende uitgaves van Spiegelbeeld magazine, t.w. november 2020 en januari, april, mei en juni 2021. Iedere uitgave van Spiegelbeeld magazine bevat altijd een artikel van Bram Zaalberg over een actueel thema. 
Met deze set heeft u een mooie bundel van tijdschriften op het gebied van bewustwording, gezondheid en maatschappij. Klik hier.
 

Postbus 6139 | 5960 AC Horst | Tel. 077-2300011 (ma t/m vrij 09.00-17.00 u)
info@bloesemremedies.com | www.bloesemremedies.com (info + webwinkel)
www.primaveralife.nl | www.bach-bloesems.nl
 
Bezoekadres:
Winkel De 3Vrouwen | St. Jansstraat 5 | 5964 AA Horst-Meterik
Tel. 077-2300015 | www.de3vrouwen.nl  
Open: di t/m vrij 10.00-17.00 uur, za 10.00-16.00 uur