GA JIJ VOOR DE 7e HEMEL?


De energie van het Rad van Fortuin, een van de Hoge Arcanakaarten uit de Tarot, zal zich aandienen de komende maand. Het gaat over een levenstaak, een opdracht waar je niet aan ontkomt om die te gaan vervullen. Soms zal het aanvoelen of je geen invloed uit kan oefenen op de weg daar naar toe. De beslissingen voor datgene wat in het nu fysiek gemanifesteerd gaat worden, heb je echter (zelf) al lang geleden genomen. De spirituele bevruchting voortkomend uit zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie heeft bij velen al plaatsgevonden. De versmelting van deze beide delen is een soort indaling en innesteling geweest van een goddelijke bliksemflits, die onomkeerbaar is. Dat is het lot van een zelf gekozen leven in deze tijd.

Vroeg of laat zullen jouw wensen en verlangens een vorm krijgen net als die van vele anderen; ook al is het nog zo spannend dat je daarvoor in je kracht moet gaan staan. Natuurlijk kan dat een reden zijn om jouw proces te sabboteren, maar dat zorgt eerder voor uitstel dan voor afstel. Vele kampen in deze maand(en) met koudwatervrees. Soms is dit gerelateerd aan de dood en soms aan het leven. Deze gevoelens zijn echter van tijdelijke aard, die horen nou eenmaal bij grootse geboorte- en transformatieprocessen. Durf jouw angsten onder ogen te zien door ze te bekijken vanaf een hoger perspectief. Dat geeft verlichting en een prettige versnelling aan jouw ontwikkelingsproces. En waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het makkelijk kan, als er toch geen weg terug meer mogelijk is....

Vertrouw op de aanwezige bedding die voor veiligheid zorgt zowel vanuit het fysiek aardse als ook vanuit de ziel. De kleuren geel, oranje en groen staan hiervoor ter beschikking. Zij bieden een koesterende moederschoot en passende voeding om de al langer in jouw groeiende baby, op tijd geboren te laten worden. Jij voelt waarschijnlijk feilloos aan wanneer de tijd rijp is om de bevalling in te zetten en jouw nieuwe (werk)vormen het daglicht te laten zien. Waarbij het zomaar kan zijn dat er door de bundeling van krachtige, universele energieeën op korte termijn sprake is van een spirituele geboortegolf. Het nieuwe leven wordt geboren. Laat het ontstaan en wees geroerd door de zachtheid en tederheid waarmee dit gepaard mag gaan. Het heeft net als een mensenkind in aanvang ten volle jouw liefkozing, zorg en aandacht nodig. Door een zorgvuldige hechting met de universele matrix, zal de nieuwe energie echter al snel op eigen benen kunnen staan en zijn werk doen overdag of in de nacht.

De buitenwereld zal je herkennen om datgene wat je hebt voorgebracht. Er komt vraag naar zodra jouw specifieke energie nodig is om de mensheid te laten ontwaken. Zo wordt een bijdrage geleverd aan het inzicht krijgen in grote krachtenvelden en de daarin aanwezige patronen. Die daar waar nodig op hun tijd, doorbroken zullen worden met het uiteindelijke doel om tegengestelde krachten samen te laten vloeien. Een bijzondere maand juni toegewenst met de geboorte van een unieke aardse vorm en dat je daardoor maar in de 7e hemel mag zijn!


ENERGIETEKENING MET BIJBEHORENDE ENERGIETEKENING
Met trots en blijdschap maak ik de geboorte van een nieuwe productvorm bekend: "Een op de persoon afgestemde energietekening op A4-formaat voorzien van een helende en transformerende tekst aangeboden in een fotostandaard". Deze wordt op afstand gemaakt en naar je toegestuurd. Zo leer je meer kennen van je blauwdruk of krijgt ondersteuning bij veranderingsprocessen. Prettig voor jezelf en leuk om cadeau te geven. Lees meer over dit product op de website


AFSPRAAK VOOR EEN CONSULT
Heb je de behoefte om een thema uit te werken in een consult met behulp van een opstelling, reading, systemische healing, innerlijke reis of coachgesprek dan kun je me bellen (033-4451480) of mailen voor een afspraak.


27 JUNI: TRANSFORMATIEWIEL
Toe aan transformatie? Met het Transformatiewiel een op het sjamanisme gebaseerde workshop waar door mij een eigen invulling aan gegeven wordt, kun je met sjamanistische, creatieve, systemische en energetische werkvormen een boost geven aan jouw transformatieproces.


6 JULI: VOEDINGSOPSTELLINGEN
Op 6 juli is er nog ruimte voor vraagstellers om een geestelijk of fysiek voedingsvraagstuk uit te werken met behulp van een een voedingsopstelling; een van familieopstellingen afgeleide werkvorm.


28 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN
Wil jij zelf familie- en/of organisatieopstellingen kunnen begeleiden in jouw dagelijkse (werk)praktijk? Op 28 augustus start de jaarlijkse Coach-Inn-Systemen snelkookpan. In deze 10 dagdelen durende opleiding maak je jezelf die theorie, vaardigheden en technieken eigen, die daarvoor nodig zijn.


19 SEPTEMBER: MASTERCLASS ENERGIEWERK-INN-SYSTEMEN
Heb je een opleiding gevolgd in Systemisch Werk én Energetisch Waarnemen en wil je die twee op een diepgaandere manier met elkaar combineren, schrijf je dan in voor de 5-daagse Masterclass Energiewerk-Inn-Systemen, die start op 19 september.


BOEKENTIP
Recentelijk kreeg ik de tip van het boek "Het veld van aandacht - systemisch werken via het lichaam" van Connie van der Arend. Een prettig leesbaar boek over de kracht van aanraking in combinatie met systemisch werk. Naast de beschrijving van zowel theorie als heldere praktijkvoorbeelden is het boek omlijst met veel mooie one-liners en wijsheden die verdieping brengen.


RECEPT VAN DE MAAND
Pizza's bevatten doorgaans veel koolhydraten. Voor diegene die dat liever vermijden, hierbij een recept voor een pizza die gemaakt is met een bodem van bloemkool en broccoli. Ik vond het een groot succes en erg lekker. Voor meer recepten; zie www.dagelijkse-voeding.nl.


PRIVACYREGLEMENT
Je ontvangt deze nieuwsbrief als klant of belangstellende van Coach-Inn. Mocht je deze in de toekomst niet meer willen ontvangen, dan wil ik je vragen dit aan mij kenbaar te maken. Je kunt je ook zelf uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. Zonder tegenbericht ga ik er vanuit dat ik je ook de volgende maand weer een Coach-Inn update toe mag sturen. Het volledige privacyreglement van Coach-Inn is te vinden op de website.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.