Vaar mee met Schemerstad op 24 en 25 mei 2013
Schemerstad, het spraakmakende theaterevenement waarin het publiek langs de voorstellingen vaart, zal dit jaar nieuwe namen en oude bekenden laten zien. Grappige, poëtische, rauwe en verrassende acts zullen het publiek betoveren in de invallende duisternis.
 
 
Drie weken lang, van 18 mei t/m 9 juni, biedt het festival Signatures, Cultuurweken Leiden een showcase van de Leidse cultuur. De stad fungeert als podium voor de negen evenementen die het programma vormen.
 
ProKwadraat-Groepswijzer.nl
Naast de LadiesWalk heeft ProKwadraat-Groepswijzer.nl nog veel meer leuke evenementen voor u in petto:
 
Programma 2013
In 2013 zijn vijf makers van uiteenlopende signatuur uitverkoren om een stuk te produceren voor Schemerstad. Iedere voorstelling wordt speciaal op de locatie geschreven, zodat Schemerstad altijd uniek werk laat zien. Klik hier voor meer informatie.
 
Meevaren met onze boten
U kunt zich hier inschrijven als u met ons mee wilt varen. U stapt op de Apothekersdijk op en krijgt een heerlijk welkomstdrankje en ook onderweg zorgen wij nog voor een drankje en hapje.
Deelname kost € 27,50 p.p. Klik hier voor meer info.
 
Meevaren met eigen boot
Wilt u in uw eigen boot meevaren met onze vloot? Ook dan kunt u zich hier inschrijven. U krijgt dan een welkomstdrankje en toegang tot het afgezette gedeelte van het water waar langs Schemerstad zich afspeelt. U krijgt hiernaast ook een duidelijk baken waarmee u zich kenbaar kunt maken. Deelname kost € 10 p.p. Klik hier voor meer info
 
 
Combi-fiets-ticket Museumnacht
Schemerstad en de Museumnacht hebben de handen ineengeslagen en voor u een combiticket/fietsarrangement samengesteld. U heeft dan toegang tot de Museumnacht en tot het locatietheater Schemerstad (vanaf de kant).
 
Exclusieve arrangementen
Wilt u uw gezelschap fêteren op een bijzondere uitje waarbij Schemerstad aangevuld wordt met een borrel of diner? Klik hier voor meer info.
 
 
Groepswijzer.nl LadiesWalk, Haagweg 4F5, 2311 AA  LEIDEN,
t: 071-5236805 - e: info@ladieswalk.nl - www.ladieswalk.nl