CHANGE-
Stories
CHANGERS
Gids
Dood
Gelukkig 
Compliment
moment
Hieronder vind je een bericht dat je kan interesseren op jouw weg naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei. CHANGE ondersteunt dit initiatief graag. Samen kiezen we voor verandering. Together we CHANGE the world!
 
Hallo ,
Waarschijnlijk voel je wel aan dat gedrags-, leer- en ontwikkelingsproblemen bij kinderen vaak niet van hen zijn maar dat zij hun ouders er iets mee vertellen.
Maar wat is het juist dat een kind vraagt? En staan ouders er wel voor open of zoeken ze via jou een quick fix voor hun kind?
Soms mag je vanuit je functie - in de opvang of op school - niet veel zeggen. Dat wordt niet van je verwacht.
En hoe breng je de boodschap over zonder dat de ouder in de weerstand of schuld schiet?
Het kindertolken is een effectieve en liefdevolle manier van werken die jou wellicht ook past. Ouders vertellen om te beginnen gewoon over het probleem dat ze bij het kind ervaren. Daar weten ze alles van! Door de kindertolk wordt dit verhaal voor de ouder vertaald in een levensles of kans die als het ware rechtstreeks van hun kind komt.
Wanneer de ouder voelt hoe waar dit is, springt de liefde voor hun kind erin. Ze ervaren nu dat hun kind een oplossing is! Ze wíllen doen wat nodig is. Zo worden ouder en kind beiden duurzaam geholpen.
Benieuwd om meer te horen?
Schrijf je dan nu in voor het webinar op dinsdag 30 augustus om 20 uur.
Ja, ik schrijf me nu in! 

Om je een indruk te geven:
Het kindertolken kan gebruikt worden bij leer- of gedragsproblemen, eet- of slaapproblemen, moeilijk zindelijk worden, niet goed groeien, een achterblijvende ontwikkeling, huilbaby’s, driftbuiten, kinderen met labels als ADHD, dyslexie, autisme of bij (faal)angst, pesten, gepest worden, schooluitval enz.
Als bezielster van het kindertolken, stem van kinderen, tevens schrijfster van de bestseller ‘Het Fluisterkind’ neem ik je mee in verhalen en voorbeelden.
Alle tijd voor jouw vragen en natuurlijk vertel ik ook hoe jij kindertolk kunt worden, als je die meerwaarde voelt.
Mijn missie is: Op elke school, in ieder kinderdagverblijf en in elke praktijk een kindertolk!
Locaties Training tot Kindertolk: Wijnegem en Gent.
Je kan meedoen met KMO.
Het gaat om de laatste plaatsen. Mocht je al bekend zijn met het kindertolken, dan kan je ook meteen een oriënterend gesprek aanvragen of je inschrijven.
🎁Ga je daadwerkelijk deelnemen, dan ontvang je mijn boek als geschenk!
 
Change the Word bvba
T +32 (0)475 58 53 62 
– redactie@wearethechange.be
BTW BE 0825 066 261