van trainers - door trainers - voor trainers
 
 
 
 
Nieuwsbrief NSTV -  3 juni 2017
 
 
Via deze (gratis) nieuwsbrief willen we alle NSTV-leden en andere geïnteresseerde trainers en trainers in opleiding steeds informeren over ontwikkelingen en activiteiten van de NSTV.
 
Veel leesplezier en graag tot ziens bij een van onze activiteiten!
 
Bestuur NSTV

 
  • 10-06-17: Masterclass Schaatsstart
  • 17-06-17: 7e Schaatstrainerscongres
  • 27-06-17: Regionale bijeenkomst West: "Blessureherkenning, -preventie en -behandeling"
  • 14-04-18: ALV NSTV
 
7e Schaatstrainerscongres: teller op 160!!
Op zaterdag 17 juni organiseren we samen met NLCoach en de KNSB het 7e Schaatstrainerscongres in Garderen.

Met nog twee weken te gaan, staat de teller nu op 160! Er is dus nog maar ruimte voor een beperkt aantal aanmeldingen. Wil jij er ook bij zijn, meld je dan snel aan via de site van NLcoach, maar incl. de kortingscode van de NSTV!
 
Het thema van de 7e editie van het Schaatstrainers Congres is: Pieken – De rol van de coach op weg naar een piekmoment. Op ieder niveau heb je te maken met piekmomenten. Dit kan zijn een PR rijden, een regionale wedstrijd winnen, plaatsen voor een bepaald toernooi etc. Als coach heb je een bepaalde rol in de weg naar deze piekmomenten toe. 

In het plenaire gedeelte komt Bjarne Rykkje van Team LottoNL-Jumbo aan het woord. Bjarne zal spreken over zijn visie op de rol die een trainer-coach heeft op weg naar een piekmoment.

Na het plenaire gedeelte volgen drie workshoprondes. In de eerste twee rondes volg je een workshop waarbij je kunt kiezen uit zes verschillende onderwerpen. In de derde ronde zullen RTC-trainers en KNSB-opleiders een workshop geven waarbij diverse onderwerpen vanuit het MJOP centraal komen te staan. De workshops worden interactief ingestoken en is ruimte voor vragen en discussie. Er worden handvatten aangereikt die je kunt gebruiken in je eigen praktijk.
 
Heb jij je nog niet aangemeld? Wees dan snel! Als NSTV-lid krijg je 30,25 euro korting op deelname aan dit congres! Kijk voor meer informatie over het aanmelden voor deze dag en het programma op onze site
 
 
Volg ons ook op Twitter of Facebook