Vier de kerst in Pieterburen

STARTEN MET HET PIETERPAD

Goede voornemens? Start met het Pieterpad en slaap op het startpunt! 

Haal de wandelschoenen maar uit de kast en maak de goede voornemens waar. Tijdens deze lockdown is wandelen in de uitgestrekte natuur een fantastisch uitje. Er is geen beter moment om te starten met het Pieterpad dan nu.

Het Pieterpad arrangement is inclusief: 
 • ✅  2 x overnachten
 • ✅  2 x uitgebreide ontbijtmand
 • ✅  2 x lunchpakket voor onderweg
 • ✅  Uitgebreid privé diner mogelijk
 • ✅  Gratis WiFi
 • ✅  Gratis parkeren
 • ✅  Gratis wandelroutes
 • ✅  Gratis upgrade naar vakantiehuis (indien mogelijk)

€ 89,00 p.p.
 

Begin het nieuwe jaar goed

Staat het Pieterpad wandelen al jaren op je verlanglijstje, maar komt het er nooit van? Plan dan nu 3 dagen en boek dit verzorgde arrangement, waarbij je op je eigen tempo de eerste etappes van het beroemde Pieterpad gaat bewandelen. Je krijgt iedere dag een lunchpakket mee voor onderweg en je komt langs leuke Groningse dorpjes.

Etappe 1 loopt van Pieterburen naar Winsum – 11 km.
Etappe 2 loopt van Winsum naar Groningen – 19 km.
Etappe 3 loopt van Groningen naar Zuidlaren – 21 km.

Slapen doe je op het startpunt van het Pieterpad. Onze kamers zijn momenteel volledig uitgerust voor een ontspannen privé diner. Bij aankomst kunnen wij de koelkast alvast vullen met drankjes en hapjes. Het diner kan van te voren besteld worden. Na afhalen kan in eigen hotelkamer of vakantiehuis het genieten beginnen. In de ochtend staat er een uitgebreide ontbijtmand en lunchpakket to-go klaar voor wederom een actieve wandeldag.

Tip: boek een gevulde minibar bij, wij zetten dit klaar in de kamer.
Tipp: boek snel en wij geven een gratis upgrade naar een vakantiehuis (op basis van beschikbaarheid)!

BOEK HIER DIRECT
 Bestel alvast een cadeaubon voor je lief ♥♥♥ 

Nog op zoek naar een leuk en origineel valentijnscadeau? Denk eens aan een wadlooparrangement cadeau. Deze sturen wij binnen 24 uur per mail op en kunt u zelf uitprinten.

BESTEL CADEAUBON

Kosteloos annuleren 

Wij begrijpen dat door de afgelopen periode de behoefte is ontstaan om er lekker op uit te gaan, maar dat de onzekere situatie u mogelijk weerhoudt om een paar dagen weg te boeken. Om u gerust te stellen bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos te annuleren, zodat u geen geld kwijt bent en u de mogelijkheid heeft om uw boeking te verplaatsten naar een ander moment, of te annuleren.

 • Tijdelijke actie: Precies zoals deze tijd van ons vraagt bieden wij u extra flexibele annuleringsvoorwaarden aan. Bij reserveringen met aankomst tussen 18 januari  tot en met 9 februari kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur voor de dag van aankomst. Wanneer u niet komt zonder uw reservering te annuleren brengen wij wel kosten in rekening.
 • Neem contact met ons op via receptie@waddengenot.nl of 0595 - 528 558 
 • In het geval dat u uw boeking wenst te verplaatsen en de nieuwe datum valt in een duurdere periode dan de oorspronkelijke boeking zijn wij genoodzaakt dit verschil aan u door te rekenen.

Hotel Waddengenot
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
receptie@waddengenot.nl
0595 - 528 558
www.waddengenot.nl