HOE VIND JIJ DE VREDE IN JEZELF?


In de maand februari brandt er energetisch gezien een fakkel met een blauw-wit, krachtig en sterk licht. Deze energie schijnt processen bij die gaan over "witwassen", zuivering en overgave aan innerlijke vrede. Meestal kent de vlam een zachte werking. Echter wanneer het nodig is, kan deze ook stevig en hardhandig zijn. Niets is wat het lijkt. Daarom is de uitnodiging om mee te bewegen op de stroom van het moment, ook als dat soms tegennatuurlijk voelt of zelfs tegen je principes ingaat. Je wordt geleid voorbij oude overlevingsstrategieën.

In de tekening zijn drie, heldere wegen te onderscheiden. Op het linker pad daalt spirituele energie verder in. Het gaat over het bewustzijn, downloaden en integreren van aanwezige (buitenaardse) kennis, wijsheid en hulpmiddelen, zodat je deze intuïtief en ervaringsgericht kunt inzetten. Het doel is, om daar waar nodig met doorzettingsvermogen, fijnmazigheid in je leven te creëren; aardse schoonheid met een finishing touch. In de voltooiing zal het rust brengen in jezelf, die ook doorwerkt naar jouw omgeving.

De middelste weg toont juist een energiestroom van beneden naar boven. Hij gaat over de grote terugkeer en ook over bevrijding. In de basis een witte, verzachtende energie vol wijsheid waarbij het de bedoeling is dat je wakker wordt en opstijgt. Het kan zomaar zijn dat je het gevoel hebt dat je boven jezelf uitstijgt. Als je echter de wake up calls niet serieus neemt en hierin onachtzaam en onverschillig bent, dan wordt de energie grijzer, donkerder, zwaarder en ook onstuimiger. Het stof zal dan weer opwaaien. Een collectief teken dat we nog niet klaar zijn. Het zuiveringsproces moet bij de wortels worden aangepakt. Als dat niet goedschiks gaat, dan wordt het kwaadschiks kenbaar gemaakt.

Er zijn twee belangrijke data in deze maand: 2-2-2222 en 22-2-22. De 2 gaat numerologisch over balans brengen, kosmisch evenwicht en harmonie. Bij het meestergetal 22 wordt de bouwer in jou wakker geschud om vanuit je unieke kracht een ideaal leven te creëren en zonder aarzeling jouw dromen vorm te geven. Als je optimaal gebruik wil maken van de spirituele energie van de genoemde dagen, maak dan tijd vrij om te mediteren of innerlijk te reizen. Er is veel hulp uit het engelenrijk. Zij bieden ondersteuning in het verfijnen van je trillingsfrequentie waardoor je in een verhoogde, heldere bewustzijnsstaat terecht kunt komen en ongekend kunt manifesteren. Nodig in je meditatie jouw multidimensionale zelven uit om rond een kampvuur te komen zitten. Het fysiek maken van een vuurtje kan hierbij ondersteunend zijn. Word je bewust hoeveel zielsdelen van jou het levensspel spelen en laat ze allemaal een voor een aan het woord. Schrijf of teken wat zij te zeggen hebben. Ieder heeft een puzzelstukje bij zich. Samen vormen zij een geheel. Het vertelt het verhaal over wie jij bent en wat jij hier te doen hebt de komende tijd. Wees creatief in deze tijd en ontvang zo de diepe, onderliggende boodschap(pen).

De derde weg gaat weer van boven naar beneden. Dit pad begint als een stippellijn van groen en roze, een toonbeeld van andere vormen van liefde. Het ontvouwt zich als een soort ketting waarbij de handen ineen geslagen worden. Eerst verloopt dat nog wat houterig, maar gaandeweg gaat de energie beter stromen. De liefdesenergie stroomt door iedereen heen. Het is deze gezamenlijkheid, die ook weer zorgt voor een verhoging van de trilling. Als "het donker" weer terrein zou willen winnen, dan zal die op deze krachtige verbindingen geen grip (meer) krijgen. Het bereik van mensen die aansluiten, wordt alleen maar groter. Het daarmee ontstane reinigingsritueel verheft zich zo boven alle vormen van zuivering die we nu al kennen.

Er wordt een nieuwe bron aangeboord; oneindig groot en krachtig. Daar is geen negatief kruid tegen gewassen. Dat zorgt voor een Zucht van Verlichting. Zoek de strijd en macht in deze maand niet op. Het gaat om vrede, de juiste ordening en verbinding. Dat is precies de energie die een grote innerlijke winst op zal leveren. Deze zal ook uiterlijk een groots, positief effect hebben. Het doet anderen ook de strijd opgeven. Het woord capituleren en ook overlopen past daarbij. Een massale ontmaskering; ontwaking op een liefdevolle en vredevolle manier. Het gaat namelijk niet over winnen en verliezen of enige vorm van buitensluiten. Dat is nooit de bedoeling geweest van de universele systeemwetten. Het is de vertaling van de mensheid geweest, die zorgde voor het ongewenste gedoe. Wees lief voor jezelf en anderen.

Je mag de hogere trilling ontvangen, door je heen laten stromen en ook weer doorgeven. Zo reiken we uit om weer verder in te dalen in ons (aardse) bestaan. Een maand toegewenst waarbij je de zuiverste vorm van liefde omarmt en uitstraalt, waardoor nieuwe deuren zich openen en jij in het centrum van jouw eigen creaties komt te staan.


DE KOMENDE WEKEN OP DE COACH-INN AGENDA:

10 FEBRUARI ADEM-INN

4 MAART ENERGIEDAG (LEVEL 1)

18 MEI VORIGE LEVENS SYSTEMISCH EN ENERGETISCH BEKEKEN (LEVEL 2)

BOEKENTIP
Deze maand ben ik bezig in het boek Nieuwe Dageraad II - De Akasha voorbij van Helma Broekman. De schrijfster neemt zielen mee naar ieders persoonlijke verlichting waarbij zij beschrijft hoe je samen kunt vloeien met AL Licht. Een inspirerend boek vanuit een ander bewustzijn, dat je op een nieuwetijds manier naar jouw schepping laat kijken.


RECEPT VAN DE MAAND
Als mensen bij Coach-Inn een training volgen, dan verzorg ik tussen de middag graag een eerlijke, zoveel mogelijk biologische lunch. Hierbij is altijd een soep, want een dag zonder soep is een dag niet geleefd. Daarom tref je op www.dagelijkse-voeding.nl veel soeprecepten. Ook wordt er een salade geserveerd, bij voorkeur opgemaakt als mandala. Met een intentie voor de dag worden daarvan foto's op Facebook gepost. Zo ook de heerlijke salade van Raddichio met kweepeer.


Leef zoals je bedoeld bent
Bij dit verlangen begeleid ik je graag met een helend consult waarbij Human Design, een opstelling of een transformerende ademsessie centraal staat. Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@coach-inn.nl of te bellen naar 033-4451480.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.