Nieuwsbrief 67
 

Alternatieve beursactie 20 t/m 28 november
met hoge kortingen!
De beurs Internationaal Therapeut gaat helaas niet door. In plaats van aanbie-dingen die we normaal gesproken op de beurs hebben, gaan we evenals vorig jaar iets extra's doen voor onze klanten.
 
Korting op je bestelling van
zaterdag 20 november t/m zondag 28 november 2021*
10% korting bij een totaalbedrag tot € 100,00.
15% korting bij een totaalbedrag van € 100,00 tot € 250,00.
20% korting bij een bestelling van € 250,00 of meer.
 
Verlaagd portovrij verzendbedrag in webwinkel
Webwinkel bestellingen worden vanaf € 50,00 portovrij verzonden naar een adres in Nederland. Let op: verzendingen naar het buitenland én bestellingen die per mail of telefonisch worden gedaan, hebben altijd de reguliere verzendkosten. 
Ook wanneer je niet via de webwinkel bestelt, maar je doet dit per mail of telefo-nisch, is de beursaanbieding van toepassing. Let er dan wel op dat je alléén op de aanbiedingsdagen je bestelling kunt doorgeven, en dat er géén speciale korting verleend wordt op de verzendcondities. 
 
Dus... bestel eenvoudig via de webwinkel
Je ziet in de winkelwagen direct jouw korting en of de verzending portovrij is.
 
Let op de looptijd
De beursactie geldt alleen voor bestellingen OP de aanbiedingsdagen. 
 
* Webwinkel aanbiedingen, zero waste producten, boeken/kaarten/CD's en de therapeuten-registratie vallen niet onder de beursactie. Voor winkels, therapeuten en salons gelden
de genoemde bedragen excl. BTW.

Thema 2021
Immuun Vitaal Support: voor de ondersteuning van het immuun-systeem vooral als je hooggevoelig bent en/of veel  last hebt van negatieve omgevingen en straling. Speciaal voor electrosmog zoals van 4/5G. De remedie haalt je uit de strijd en zorgt ervoor dat je het negatieve om kunt zetten in zachtheid en liefde.
Universele Vrijheid: Om je te bevrijden van beperkingen en om de wereld te veranderen vanuit je hart/liefde. De verbinding met je ziel/liefde als belangrijkste bron van je handelingen en de enige manier om ons van beperkingen te bevrijden.
Life Boost: Helpt met het vinden van je kern van liefde, deel uitma-ken van het geheel en begrijpen dat er geen inlevering mogelijk is als je werkelijk naar die kern van liefde luistert. Voor de verbinding met je innerlijk vuur, je kern en je liefde. Zorgt voor de integratie van je kracht om neer te gaan zetten wie je werkelijk bent.
Sprayset Reiniging Plus: Om een diepe reinigingsspray te maken die o.a. gebruikt kan worden bij reinigings- c.q. ontstoringsproto-collen. Helpt het lichaam te reinigen van verstoringen en/of dat wat je eventueel hebt overgenomen van anderen. Bestaat uit: stockflesje Life Boost, Orchid airspray Reiniging en gratis sprayflesje.

Sprays
De sprays van Bloesem Remedies Nederland bevatten een combinatie van meerdere bloesemremedies, Schüssler celzouten en essentiële oliën. Ze zijn klaar voor gebruik en kunnen direct in de mond gesprayd worden. Bekijk ze allemaal>>
Immuun Vitaal Support Spray: Belangrijk voor de ondersteuning van je immuunsysteem en je vitaliteit. 
Krachtige Liefde Spray: Versterkt de kracht van het hart, maakt je blij, maakt licht, geeft vreugde en troost. Ze zorgt ervoor dat je de warmte van je hart kunt omarmen en kunt laten zien.
Snel Herstel Spray: Voor ondersteuning bij iedere soort van span-ning en stress en helpt je wanneer je je niet lekker voelt. In iedere acute situatie is de spray een uitstekende hulp. Ze helpt niet alleen mensen, maar heeft ook al goede resultaten gegeven bij dieren.

Innobiz
Innobiz is een expert op het gebied van diffusie van essentiële oliën. Naast het brede aanbod aan geurverspreiders, biedt Innobiz onder de naam Aroflora ook een reeks biologische essentiële oliën en geurmengsels aan.

Alvito
Alvito staat voor een natuurlijke manier van leven en verantwoord consumeren. Je kent het misschien al van onze drinkflessen en de kruidenthee. Het aanbod is flink uitgebreid met basische voedingsmiddelen en natuurlijke verzorging. Zie>>

Taoasis
"Leven in harmonie met de natuur" is de drijfveer en het doel van Taoasis, aanbieder van aromatherapie producten in de breedste zin van het woord: biologische essentiële oliën en geursamenstellingen, geurverspreiders, geschenksets, aroma cosmetica en  biologische parfum.
 

Kerstassortiment
Het nieuwe Kerst- en winterassortiment is beschikbaar, met weer veel nieuwe geuren en geschenksetjes van o.a. Primavera en Taoasis. Klik hier>>

   
Postbus 6139 | 5960 AC Horst | Tel. 077-2300011 (ma t/m vrij 09.00-17.00 u)
info@bloesemremedies.com | www.bloesemremedies.com (info + webwinkel)
www.primaveralife.nl | www.bach-bloesems.nl
 
Bezoekadres:
Winkel De 3Vrouwen | St. Jansstraat 5 | 5964 AA Horst-Meterik
Tel. 077-2300015 | www.de3vrouwen.nl  
Open: di t/m vrij 10.00-17.00 uur, za 10.00-16.00 uur