Almansweide Nieuwsbrief - 2
      September 2015
 
Je ontvangt deze Nieuwsbrief Almansweide omdat je interesse hebt getoond voor
ons duurzame bouwproject in de nieuwe wijk Anna's Hoeve in Hilversum.

  Mijlpaal: ondertekening contract met gemeente Hilversum
 
Op zaterdag 26 september om twee uur 's middags zal wethouder Nicolien van Vroonhoven de koopovereenkomst tekenen met het bestuur van Almansweide. Bouwveld 1.3 wordt dan officieel aan ons overgedragen!
(De foto is van december vorig jaar toen dezelfde wethouder en 'onze' Willem Gockel de optie-overeenkomst tekenden.)

De ondertekening van de koopovereenkomst vindt plaats tijdens de jaarlijkse Infomarkt over wonen en nieuwbouw in Anna's Hoeve. Op zaterdag 26 september presenteren gemeente Hilversum en allerlei bouwondernemingen hun plannen. Voor Almansweide is daar nu een grote en feestelijke hoofdrol weggelegd.
Je kan uiteraard ook alle mogelijke informatie krijgen over de appartementen die nog niet verkocht zijn. Leden van onze vereniging zijn de hele middag aanwezig: kom kennis maken met je enthousiaste (mogelijke) buren!

 
   Nog 9 van de 23 Te Koop - nieuwe makelaar          
 
De interesse voor de appartementen die nog te koop zijn is zó groot dat de leden van de Almansweide-Welkomst Commissie de toeloop niet meer aan kunnen. We hebben daarom besloten een Hilversums makelaarskantoor in te schakelen dat ons daarbij gaat helpen.
Via Patrick Dorenbos en Carel Rasch komen geinteresseerden nu sneller te weten wat de stand van zaken is. Door deze nieuwe aanpak is Almansweide een paar dagen niet zichtbaar op funda.

Veel achtergrondinformatie op www.almansweide.nl
 
Op de website van Almansweide staan de laatste versies van de ontwerpen van architect Mart-Jan Oosterveld:  tekeningen van alle appartementen die nog beschikbaar zijn, overzichts-ontwerpen, sfeerimpressies.
 
Daarnaast ook veel informatie over de omgeving en de geschiedenis van Anna's Hoeve.


 
 
Almansweidewww.almansweide.nl
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen: stuur een mailtje aan info@almansweide.nl - of kijk helemaal onderaan deze nieuwsbrief