Update Succes!Spiegel
De Spiegelrapportage
Naast de rapportages per doelgroep bieden we scholen nu ook een spiegelrapportage.
U kunt deze rapportage zien als een papieren versie van het Succes!Dashboard, met als voordeel dat u per rubriek per vraag de scores ziet van de responsgroepen die deze hebben beantwoord. Zo kunt u bijvoorbeeld de antwoorden van de schoolleiding vergelijken met die van de medewerkers. Op die manier wordt de spiegelrapportage een hulpmiddel in het voeren van de dialoog over goed onderwijs op uw school!
 
Slim verzenden
De mogelijkheden voor klanten van de Succes!Spiegel worden steeds uitgebreider. Zo kunnen scholen nu zelf gebruikers aanmaken en zelf invullen wanneer respondenten herinneringmails voor onderzoeken ontvangen. Op onze site bespreken we de updates.
 
Online spreekuur of consult
Tijdens het online spreekuur of consult kunt u kosteloos, op een moment dat u schikt uw vraagstukken bespreken. Of het nu gaat om een update-webinar over de Succes!Spiegel, een duidingsessie van de resultaten of een vraag met betrekking tot onderwijskwaliteit, onze adviseur zit voor u klaar. Hij heeft gewerkt met zo’n beetje alle kwaliteitsinstrumenten en systemen die er zijn in onderwijsland en kan u goed op weg helpen. Eenvoudig, plaats-onafhankelijk en vrijblijvend. Meer informatie of een online sessie aanvragen:
Marco Sombroek via 06-40 157 456 of marco@delerendeschool.nl
 
Contact | www.scholenmetsucces.nl | Tel: 023-5341158