Click here to view this email in your browser   Unsubscribe / Change Profile
*******************************************************************
*******************************************************************
Австрийската компания HERZ е синоним на високо качество, ефективност и отопление с нисък разход на гориво.
 
Фирмата е един от водещите производители на иновативни и екологични отоплителни системи и предлага цялата гама машини и съоръжения за отопление и инсталация. HERZ Energietechnik в сътрудничество с HERZ Armaturen GmbH, с клонове и партньори във всички европейски страни, е в състояние по всяко време да окаже оптимална подкрепа на клиентите си. Техните настоящи и потенциални клиенти от България и региона ще имат шанса за срещи в рамките на 3-те дни от изложението "Енергийна ефективност и възобновяема енергия", което ще се проведе в София, 27-29 март 2018 г.
 
Свържете се с нас ако имате въпроси или се интересувате от участие или посещение на изложението за ЕЕ и ВЕИ : tanya@viaexpo.com, 032/512905, 0886/793172
 
Интервю с г-н Антон Войноски, Херц Арматура ЕООД - България, официален представител на HERZ за България

 
       
Уважаеми г-н Войноски, Herz предлага разнообразна гама продукти: котли на дърва, котли на пелети, системи за съхранение и транспорт на пелети/дървесен чипс, термопомпи, буферни съдове & бойлери, соларна технология и контролери. Представете накратко някои от тях и какво ги прави предпочитани от клиентите?
 
HERZ pelletfire и котелът на пелети HERZ firematic са две от нашите компактни и ефективни решения.
Многофункционалната HERZ pelletfire е перфектна комбинация на котел за дърва и горелка за дървесни пелети. Благодарение на отделните горивни камери е възможно лесно да се превключва между двата режима на работа: на дърва или на дървесни пелети. Ако след изгарянето на цялото количество дърва буферът или нагревателните елементи изискват още загряване, работата автоматично продължава на дървесните пелети. Благодарение на вградената ламбда сонда, която непрекъснато следи стойностите на димните газове, котелът реагира на промените в качеството на горивото като осигурява оптимално изгаряне и изключително ниски стойности на емисиите. Повърхностите на топлообменника се почистват автоматично чрез вградените турбулатори дори и по време на работа, което елиминира необходимостта от ръчното почистване. Благодарение на почистените повърхности на топлообменника се постига нисък разход на гориво и постоянно високо ниво на ефективност. Интервюто продължава тук
 

 
EuroACE - Европейският алианс на компаниите за енергийна ефективност в сгради работи за насърчаване на енергийната ефективност в сградите във всички релевантни политики на Европейския Съюз. Алиансът се формира от водещи европейски фирми, които се занимават с производство, разпространение и инсталиране на продукти и услуги за енергоспестяване.
************************************************************************************
  Smart Grids Polska е първото издание в Полша, което разглежда темата за интелигентните мрежи (електроенергия, газ, вода, топлина). От 2012 г. списанието излиза на всеки три месеца.
 
************************************************************************************
 
Запишете се за нашия , за да получавате актуална информация.
 
Присъединете се и към групите ни във Facebook и Linkedin, за да имате поглед върху сектора и ежедневни браншови новини.
 
 
 
Сподели с приятели: 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".