Ako ne se chete, kliknete                                                                                                                февруари 2015
 
КОНФЕРЕНЦИЯ И ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ПРИ БЕДСТВИЯ И АВАРИИ
11-13 март, София, организатор: Виа Експо
 
В днешния брой на нашия информационен бюлетин ще представим Ирбис Сейфти - изложител в Save the Life и Fire Safety Search - медиен партньор на събитието
 
Полезни линкове:
 
ИНТЕРВЮ с Йордан Йорданов, търговски мениджър на Ирбис Сейфти
 
       
 
Г-н Йорданов, моля да ни разкажете повече за дейността на Ирбис Сейфти.
Нашата фирма извършва дистрибуция на лични предпазни средства и консултации в областта на оценка на риска, специфициране на лични предпазни средства, обучения на персонала, управление и контрол на използваните лични предпазни средства. Ирбис Сейфти е официален партньор на водещи компании в сектора като 3М, uvex, Ansell, DuPont, Indutex, Plum, Indacoproject и др. 
 
Какво ще представите на изложението?
Ще покажем най-новите изделия от нашата продуктова гама:
● химически предпазни облекла – Trellhem, Indutex, DuPont
● предпазни ръкавици Ansell
● защита на дихателните пътища 3М
● първа долекарска помощ Plum
● защита на очите uvex
● контрол на разливи - сорбенти 3М
Участвайки на изложението „Save the Life”, се надяваме да осъществим срещи с представители на производствени предприятия, гражданска защита и ГИТ.
 
    
 
 
 
Fire Safety Search е напълно интерактивен уеб сайт, който е ценен източник на информация за компании и продукти в областта на пожарната безопасност и защита. Дизайнът на Fire Safety Search е изцяло съобразен с нуждите на потребителите за лесно и бързо намиране на информация – чрез търсене по категории, ключови думи или по фирми.
Предлага и безплатен месечен бюлетин, включващ технологични новости и информация за специализирани конференции и изложения.
 
 
Организатор:  032/512 900, office@viaexpo.com, www.viaexpo.com
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:  
Виа Експо, www.viaexpo.com