logo

Abonneren - Uitschrijven - Delen op sociale netwerken


Nieuwsbrief 5 maart 2022

De week begon sterk voor de cryptomunten, maar ondertussen staan we weer een pak lager. Lees er meer over in onze technische analyse. In deze nieuwsbrief verder nog wat interessante besprekingen van aandelen!

Geniet van het weekend!

Steven


Cryptocurrency


Aandelen

  • De Belgische verzekeraar Ageas profiteert van de groei van zijn Aziatische activiteiten en blijft een aantrekkelijk dividend betalen.

  • Een andere traditionele goede dividendbetaler is het Belgische telecombedrijf Proximus. Toch prijkt het aandeel bij heel wat beurshuizen op de verkooplijst.

  • De beursgenoteerde crypto exchange Coinbase zette een ijzersterk jaar neer.

  • Sterke cijfers waren er ook bij bierbrouwer AB Inbev. Bovendien slaagt het bedrijf er in om de torenhoge schuld terug te dringen.


Grondstoffen


Bitcoin verkopen tegen verlies

De SOPR indicator geeft een indicatie of adressen bitcoin met verlies dan wel winst verkopen. Een waarde onder de 1 wijst erop dat mensen hun bitcoin met verlies verkopen.

Bitcoin sopr

h/t @krakenfx


Interessant op onze zusterwebsites

  • De Belgische inflatie kwam in februari uit boven de 8% en zal door de oorlog in Oekraïne nog verder stijgen.


Mijn tip op Youtube


Privacy Policy - Uitschrijven nieuwsbrief

Niets uit deze nieuwsbrief mag beschouwd worden als financieel advies. Beleggen blijft altijd risicovol. Gebruik meerdere informatiebronnen, vorm zo een oordeel over een belegging en bescherm steeds jouw vermogen. Doe geen zotte dingen met geld dat je niet kan missen!