DECEMBER 2017
In deze Bijblijver
 • Promotievideo NSE 2018 online!
 • Pascal Brenders nieuwe productmanager NSE
 • Testmail spamfilters eerste week van januari
 • Contactpersonen ontvangen mailings aan studenten
 • Bereikbaarheid tijdens de kerstvakantie
 • Belangrijke aankomende data
 
 
Promotievideo NSE 2018 online!
Voor de NSE 2018 is een nieuwe film gemaakt ter promotie van de NSE. In deze film geven 3 studenten antwoord op een van de vragen uit de enquête.
De film is in het Nederlands gesproken. Er is een versie met een Nederlandse ondertiteling en een versie met Engelse ondertiteling. Zo kunnen beide versies ook zonder geluid vertoond worden.
De totale film is ook opgeknipt in drie korte filmpjes (circa 30 seconden) om zo kort de NSE onder de aandacht te kunnen brengen. 
 
Bekijk en download alle video's op YouTube. Er is een speciale afspeellijst voor de NSE 2018. Voor nu staan hier alleen de Nederland gesproken video's in, vanaf vrijdag zijn ook de video's met ondertiteling beschikbaar. 
De videobestanden kunnen ook worden aangevraagd via info@nse.nl
 
Pascal Brenders nieuwe productmanager NSE
Lex Sijtsma heeft per 1 december afscheid genomen van Studiekeuze123. Pascal Brenders heeft zijn rol als productmanager NSE tijdelijk overgenomen. Voor de meeste van jullie geen nieuw gezicht. Pascal is al jaren bij de NSE betrokken als adviseur kwaliteitsmanagement. 
 
Testmail spamfilters eerste week van januari
Om er zeker van te zijn dat de studenten de uitnodiging voor deelname aan de NSE straks kunnen ontvangen, moet ervoor gezorgd worden dat de uitnodigingsmail niet in de spamfilter blijft hangen. GfK heeft daarom op 30 november de instructie voor het instellen van de spamfilter verstuurd.
 
Op 4 januari verstuurt GfK een testmail om te controleren of alles juist is ingesteld.
 
Contactpersonen ontvangen mailings aan studenten
NSE contactpersonen ontvangen ook dit jaar weer alle mailings op hetzelfde moment dat de studenten ze ontvangen. Het gaat om de uitnodiging, reminders en dankmail.
 
Er zijn 2 aandachtspunten:
 • De deelnamelink in de mail is in tegenstelling tot de link in de mail aan de studenten geen bruikbare link. Het verzoek is om hier dan ook niet op te klikken.
 • Alle e-mailadressen van de contactpersonen zijn reeds in het systeem ingevoerd. Mochten er zich wijzigingen voordoen, dan zijn deze niet meer door te voeren voor het ontvangen van de uitnodiging en reminders. Uiteraard worden eventuele wijzingen wel doorgevoerd in het contactpersonenbestand en zullen jullie alle overige correspondentie van Studiekeuze123 en GfK gewoon ontvangen. 
 
Bereikbaarheid tijdens de kerstvakantie
 
Het projectteam van de NSE is tijdens de kerstvakantie minder goed bereikbaar. Een antwoord kan daarom langer op zich laten wachten dan jullie van ons gewend zijn.
In urgente gevallen kan het algemene NSE telefoonnummer (088-4351111) gebeld worden of kan er gecommuniceerd worden via de WhatsApp-groep. 
 
Fijne feestdagen!
 
Belangrijke aankomende data
 • 23 december tot en met 7 januari
  Kerstvakantie
 • Donderdag 4 januari 
  Versturen testmail voor spamfilter (door GfK)
 • Maandag 15 januari
  Start veldwerk
 
Studiekeuze123
Powered by Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
 
   
De Nationale Studenten Enquête (NSE) valt onder de verantwoordelijkheid van Studiekeuze123. Studiekeuze123 is een initiatief van het ministerie van OCW, in samenwerking met studenten en het hoger onderwijs.