Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE SUPPORT-NIEUWSBRIEF 1,
 
APRIL 2018
Bezoek ons op Support 2018!
Van 30 mei t/m 2 juni is rdgKompagne weer te zien op de tweejaarlijkse Support beurs, Nederlands grootste beurs voor mensen met een bewegingsbeperking, hun familieleden, begeleiders, mantelzorgers en professionals. U kunt ons vinden in hal 8, stands E026 en E036. Via de onderstaande banner kunt u gratis toegangskaarten bestellen. U bent van harte uitgenodigd!
 
Wij introduceren op Support een aantal nieuwe communicatiehulpmiddelen en zullen ook veel aandacht besteden aan kant-en-klare vocabulaires. Uiteraard zal ook oogbesturing weer een prominente plaats krijgen. Onze tweede stand wordt volledig ingericht met materialen voor spel en ontwikkeling voor kinderen en volwassenen met ernstige meervoudige beperkingen.
 
Uitnodiging Support 2018
 
In deze en volgende nieuwsbrieven laten wij u graag zien wat u op Support zoal van ons kunt verwachten...
 
Verdiep je in kant-en-klare vocabulaires
Verdiep je in kant-en-klare vocabulairesDe belangrijkste ontwikkeling van het moment op het gebied van Ondersteunde Communicatie is zonder twijfel de opkomst van kant-en-klare (kern) vocabulaires, die zorgen voor nieuwe kansen voor communicatie en ontwikkeling. Op de Support beurs zullen wij dan ook uitgebreid aandacht besteden aan dit onderwerp. Ga in gesprek met onze logopedisten of laat u in alle rust informeren aan onze filmtafel. Schuift u bij ons aan?
 
 
Met oogbesturing en Pillo wordt de Acticomm nog veelzijdiger!
Acticomm met Pillo's of oogbesturingActicomm is een computersysteem voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking, die normaal gesproken niet zelfstandig kunnen computeren. Met een speciale nieuwe beugel maakt u de Acticomm nu ook geschikt voor oogbesturing. En kende u Pillo al? Deze unieke game die je speelt met kleurige zachte kussens, is nu ook geschikt voor de Acticomm en verkrijgbaar als accessoire. Kom de Acticomm met oogbesturing en Pillo zelf bekijken en uitproberen in onze stand op Support!
 
 
Tellus met ingebouwde oogbesturing
Tellus i5Met een ingebouwde module voor oogbesturing is de nieuwste Tellus van Jabbla een zeer complete alles-in-één oplossing voor gebruikers die op hun ogen vertrouwen om te communiceren, te computeren en hun omgeving te besturen.
 
De Tellus i5 is te bewonderen op Support!
 
 
"Dat ik niet kan praten zegt niet dat ik niks te zeggen heb"
Seminar Nathalie VerstegenNathalie Verstegen communiceert met behulp van oogbesturing. In het Ervaring Theater op Support vertelt zij over haar weg naar communicatie en zelfstandigheid. De lezing is op woensdag 30 mei van 10:45 tot 11:15 uur. Komt u ook? Via uw aanmelding voor Support kunt u zich ook inschrijven op dit seminar.
 
 
En meer achter de hand...
Quha VidoIn onze stand E026 richten wij ons dit jaar primair op ondersteunde communicatie, ontwikkeling en oogbesturing. Maar andere bedieningen houden wij voor u achter de hand! Vraag bijvoorbeeld eens naar de oplossingen van Quha, zoals de Zono hoofdmuis, de Sento MP blaasschakelaar en de nieuwe Vido.
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld, of omdat u bent opgenomen in het relatiebestand van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder.