Nieuwsbrief maart 2013

Decennia lang is de mens gewend om hard te werken. Het is er met de paplepel ingegoten: "je moet wel wat doen voor de kost" en "het leven is nou eenmaal niet zo eenvoudig". Geen wonder met de (zware) klus die onze (voor)ouders te klaren hadden; zij waren verantwoordelijk voor de wederopbouw. Heel langzamerhand krijg ik signalen dat er voorbij dit harde werken, ruimte komt voor ons diepste verlangen; nu soms als een soort gat nog ver weggestopt in het lage buikgebied. En dan zou je toch denken, dat grijpen we met twee handen aan. Maar zowel bij mijzelf als ook aan de hand van ingebrachte vraagstukken in mijn coachpraktijk, ervaar ik dat dit toch een beetje anders ligt. Het kan zomaar een schrikreactie te weeg brengen als het leven gestroomlijnd verloopt, na al die jaren ploeteren in een eigen gecreëerd dramastuk. Iets in ons systeem is er niet meer van overtuigd dat wensen in vervulling kunnen en mogen gaan. Vaak gaat dit zelfs zover, dat wij als het succes naderbij komt zo bang zijn dat er toch nog ergens pijn en teleurstelling ons pad zal kruizen dat wij met zelfsabbotage, het in stelling brengen van onze defensiemechanismen of door een ander tot de-grote-sta-in-de-weg te bombarderen (zoals bijvoorbeeld een partner) - vooraf kiezen voor stagnatie en zelfafwijzing in plaats van ruimte te bieden aan onze potentiële groei. Tja en dan zijn wij er toch echt zelf verantwoordelijk voor dat ons eigen feest niet doorgaat. Wellicht tijd voor een drastische paradigmaverschuiving in het leven. En eigenlijk ben ik er van overtuigd, dat onze ideale "wave" heel dicht bij is, misschien wel binnen handbereik. Het kan zomaar genoeg zijn om naar jouw verlangen te kijken met een andere oogopslag en in te pluggen op het daarbij passende energetische veld. Een kwestie van "being totally present" in en met jezelf en de rest gaat dan "gewoon" vanzelf; voorbij afscheiding en eenzaamheid.

ENERGIEREADING
Tijdens tranfsormatieprocessen vind ik het zelf altijd erg fijn om af en toe terug te kunnen vallen op een speciaal voor mij ingesproken energieboodschap. Het voelt als een soort houvast in woelige tijden. Heb je daar ook behoefte aan, dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken voor een energiereading. Ook is het mogelijk om een korte transformatieboodschappen op afstand in te spreken. Hiervoor hoef je niet naar Amersfoort af te reizen. Voor mee informatie of het maken van een afspraak, kun je me mailen.

8 MAART: ENERGIEDAG
Hoe is het met jouw energiehuishouding gesteld? Wil je meer inzicht in hoe je deze zelf kunt managen op intuitieve en creatieve manier? Schrijf je dan in voor de Energiedag op 8 maart.

19 APRIL: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Er is nog ruimte voor 1 vraagsteller op 19 april om tijdens de workshop "Inzicht-Inn-Familiepatronen" een vraag uit te werken met een familieopstelling.

30 MEI: WORKSHOP INNERGY WATERS - CHAKRASET (NIEUW)
Op 30 mei a.s. vindt de workshop Innergy Waters - Chakraset plaats. Tijdens deze dag leer je om met een door mij ontwikkelde set van 10 intentiedragers te werken, die ondersteunend zijn in het stroomlijnen van chakra's en transformatieprocessen. Je kunt de set voor jezelf gebruiken of inzetten tijdens coach- of therapiesessies.

13 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (IN EEN PROFESSIONELE CONTEXT)
De start laat nog even op zich wachten. Hierbij toch alvast de vooraankondiging van de 8-daagse opleiding Vraaggericht Energie Waarnemen. Deze vangt aan op 13 september 2013. Je kunt je inschrijven via de website.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Aangekomen bij dit deel van de nieuwsbrief, realiseer ik me dat ik de afgelopen maand bijna niet gelezen heb en dat voelt als een gemis. Er komen zelfs geen nieuwe titels bovendrijven van werken die ik graag nog zou willen lezen, dus ik houd me aanbevolen voor boekentips. Des te meer heb ik overigens gedaan met de symboliek in het leven. Zowel in mijn dagelijkse praktijk als ook in de readingen die ik gegeven heb, kwamen veel vogels naar voren. Altijd fijn om hun boodschap na te kunnen lezen in de Vogelkaarten, Vogelvlucht naar het Paradijs of Als de dieren spreken konden. De eerste twee genoemden zijn overigens kaartendecks met een begeleidend schrijven, de laatstgenoemde een boek met niet alleen de uitleg over vogels, maar van vele dieren.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.