nieuwsbrief 

Nog maar een paar weken en het ‘buitenleven’ barst weer los; Valentijn, Pasen, Koningsdag enz. enz.
Op het gebied van akoestische, ambulante muziekgroepjes, podium acts, animatie acts en kinderattracties hebben wij een ruime keuze.
Tevens kunt u bij ons vele bekende namen boeken, tegen de normaal geldende tarieven.
 
Op onze site www.kwekel-evenementen.nl hebben wij een selectie voor u gemaakt van ons uitgebreide aanbod speciaal voor party centra, (bedijfs) feesten, winkelcentra etc.

Sinds het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands zijn tr
Tribute artiesten zijn populairder dan ooit.
Wat is er leuker om te kunnen zeggen dat b.v. Elvis of Marilyn komt optreden op uw evenement of dat een wereldberoemde ‘personality’ zich in het publiek begeeft.
Dit zal ongetwijfeld bij uw gasten in de smaak vallen en de foto’s zullen op de social media geplaatst en verspreid worden, wat ook weer goede reclame voor uw organisatie.
Tina the Legend, een Tina Turner Tribute welke regelmatig geboekt wordt voor o.a. een 70’s en 80’s party ’s en (bedrijfs) feesten*****The Bop Wont Stop, The Ultimate Shakin' Stevens Tribute die vooral de periode van 1978 tot 1983 belicht toen de legende op zijn hoogtepunt was*****
Travelin Man, de Ricky Nelson Rock n Roll Show is Engelands’ eerste en enige (tribute) theatershow gewijd aan deze 50’s / 60’s Rock ‘n’ Roll legende*****Peter sings Elvis, vele Elvis klassiekers worden op een indrukwekkende wijze gebracht*****

Thema Dixieland orkesten
De afgelopen jaren heeft de Marc Cooks' Jazzband diverse thema orkesten in het leven geroepen.
Zij draaien de klok ruim 100 jaar terug: de Peaky Blinders Jazzband, terug naar het 'Black Country' in de Engelse Midlands of naar de televisieserie Band of Brothers is de ‘Dads Army Jazzband’?
Een dixieland orkest, geheel in stijl gekleed voor Bevrijdingsdag, Veteranen dag, taptoe of andere gerelateerde activiteiten!
Dixieland Brandweerband, geïnspireerd op het beroemde orkest “The Firehouse 5 plus 2” van de Walt Disney Studios.

Deze maand komt de nieuwe single van Johnny Valentino uit!
Dit was de laatste
Een leuke, gezellige, dansbare en meezingbare plaat zoals jullie van hem gewend zijn!
Vanaf nu op Spotify en alle andere streaming diensten.
 
Even alle zorgen opzij want Johnny en Karel houden van een feestje en gaan uw gasten vermaken met een 'TOF Feessie'.

Ook verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s, Free Line en Java Guitars zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310