OP WELKE ENERGIEFREQUENTIE STEM JIJ JE AF?In 2019 is er een hele nieuwe energiematrix ontstaan waar wij ons mee kunnen, mogen en misschien wel moeten verbinden. Hij is fijnmazig en bestaat uit vele verschillende kleuren, die ieder een eigen kwaliteit hebben. Dit zorgt ervoor dat zowel wijzelf als ook de omgeving om ons heen andere energietrillingen (zijn) gaan uitzenden. Zo binnen, zo buiten, alles is één. Van daaruit ontvouwen zich nieuwe wegen met bijbehorende mogelijkheden tot in de oneindigheid.

Sommige wegen zijn inmiddels al geopend en begaanbaar. Anderen zijn er in de energie al wel maar hebben nog geen aardse vorm. Net als in een computerspelletje zijn er next levels. Om te voorkomen dat je in al die vernieuwing door de bomen het bos niet meer ziet, gaan deze ontwikkelingsprocessen in een passend ritme. Er is bescherming aanwezig in het grote geheel, daar mag je op vertrouwen. Alleen al het raster van het energieveld zorgt ervoor dat je niet verdwaald. Belangrijk is hierbij wel dat je in verbinding blijft met jezelf, met jouw leven en degene om je heen terwijl je ingeplugd bent op dat hoogfrequente veld.

Je mag voorbij aan het goed "moeten" doen en de angst dat de ander het kwaad met je voor heeft. Alles is precies goed zoals het is. Geef je er aan over dan wordt duidelijk hoe jouw levensweg zich openbaart de toekomst in. Het kan zijn dat je voor je gevoel eerder op dit punt bent geweest. Je hebt echter misschien wel eerder dezelfde rondgang doorlopen, maar deze keer zul je dat op een diepere (spirituele) laag doen. Je krijgt inzicht in wat er eerder gebeurd is, zodat je met meer overgave aan deze volgende ronde kunt beginnen. Houd het speels in de wetenschap dat het voor je weggelegd is. Geniet van al het moois en de schoonheid die je tegenkomt terwijl je je ondertusssen laat leiden naar datgene wat de bedoeling is.

2020 zal het jaar van de ont-dekkingen worden. Al heb je daarin soms het gevoel dat het meer weg heeft van een rotzooitje; er is sprake van symmetrie en geometrie. Er is een groter, logisch plan met een evolutionaire bedoeling. Waarbij de universele logica niet altijd synchroon loopt met datgene wat aards het meest voor de hand liggend lijkt. Al met al een heel bewustwordingsproces dat er overvloed is in het leven én dat je onderweg bent in de creatie van jouw eigen paradijs hier op aarde. Een lichte maand december toegewenst.


BEWUST HET NIEUWE JAAR IN?
De maand december is altijd een fijne periode om te reflecteren op datgene wat je achter wil laten in het oude jaar en wat je mee wil nemen naar het nieuwe jaar. Soms vraagt dat om het doorbreken van patronen en het loslaten van datgene wat niet meer nodig is. Heb je daar wat ondersteuning bij nodig? Wellicht kan een 1-op-1 familieopstelling of een transformerende ademsessie je daarbij behulpzaam zijn. Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@coach-inn.nl of te bellen naar 033-4451480.


17 DECEMBER 2019: TRANSFORMATIEWIEL
Tijdens het Transformatiewiel op 17 december kun je op een eigentijdse manier stil staan bij jouw persoonlijke ontwikkelingsprocessen. Door het doen van systemische, energetische, creatieve en lichaamsgerichte oefeningen en rituelen in de vier windrichtingen (oost, zuid, west en noord) doorloop je een eigen transformatiecyclus om tot nieuwe bewegingen te komen.


29 JANUARI 2020: COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1)
Wil je familie- en organisatieopstellingen kunnen begeleiden in jouw eigen praktijk? Op 29 januari 2020 start er weer een editie van de 5-daagse opleiding Coach-Inn-Systemen waarin je die theorie en vaardigheden eigen maakt die je daarvoor nodig hebt.


BOEKENTIP VAN DE MAAND
Met de feestdagen ben ik twee weken vrij. Heerlijk om even achterover te gaan zitten, bezig te zijn met creatieve dingen en wat extra tijd te nemen om te lezen. Ik ben al wat boeken aan het verzamelen. Een daarvan is "Mijn leven, mijn werk" van Bert Hellinger, de onlangs overleden grondlegger van familieopstellingen. Hoewel ik hem helaas nooit live aan het systemisch werk heb gezien, realiseer ik me dat ik in mijn manier van werken veel aan hem te danken heb.


RECEPT VAN DE MAAND
Wil je eens wat anders dan anders voor bij de lunch, de borrel, als voorgerecht of bijgerecht? De afgelopen weken heb ik met deze Champignon-notencake al meerdere keren succes gehad. Hij is voedzaam en lekker van smaak. Je kunt hem zo eten of evt. nog serveren met een lekker spread zoals humus, pesto, tapenade of aioli.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.