Januari 2016EEN FASCINEREND 2016 TOEGEWENST!

Met veel mooie ontmoetingen....
xx Nienke


1-OP-1 OPSTELLING
De start van een nieuw jaar met vele wensen en goede voornemens. Om die te realiseren en tot een succes te maken is het essentieel om de goede positie in jouw leven in te nemen of het nou zakelijk of privé is. Een 1-op-1 opstelling kan je in dit proces behulpzaam zijn. Ook in 2016 ben je hiervoor van harte welkom. Voor het maken van een afspraak ben ik vanaf 4 januari bereikbaar op 033-4451480 of via info@coach-inn.nl.

21 JANUARI SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (LEVEL 2)
De vijfdaagse opleiding Specialist-Inn-Opstellingen die begint op 21 januari is een vervolg op de basisopleiding Coach-Inn-Systemen. In deze training wordt dieper in gegaan op verschillende systemische werkvormen, leert de deelnemer om dynamieken die zich in opstellingen aandienen beter te doorgronden en krijgt meer oog voor die interventies die nodig zijn om het evenwicht te herstellen in familie- en organisatiesystemen. Een uitstekende mogelijkheid om je systemisch (en ook energetisch) verdergaand te professionaliseren en vlieguren in het begeleiden van opstellingen te maken.

27 JANUARI INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Geef je er de voorkeur aan om een levensvraag uit te werken met een (familie)opstelling in een groep dan is er op 27 januari nog ruimte voor vraagstellers (en ook voor representanten) tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen.

29 JANUARI ENERGIEDAG
Ben je benieuwd om inzicht te krijgen in de werking van jouw energiesysteem en naar manieren waarop je jezelf energetisch kan beschermen en/of jouw levensenergie beter kan laten stromen? Tijdens de Energiedag op 29 januari kun je hier op een actieve manier mee aan de slag.

10 FEBRUARI KARAKTERSTRUCTUREN SYSTEMISCH EN ENERGETISCH BEKEKEN
Welk masker zet jij op als je onder druk komt te staan? In de 2,5 dag durende specialisatieworkshop "Karakterstructuren systemisch en energetisch bekeken" die gepland staat op 10 en 11 februari maak je kennis met zes verschillende karakterstructuren en leert welke energetische en systemische interventies je kunt doen om voorbij deze vaak belemmerende defensiemechanismen te komen zowel voor jezelf als ook in de begeleiding van anderen.

18 FEBRUARI COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1)
Wil je zelf familie- en/of organisatieopstellingen kunnen begeleiden in jouw dagelijkse praktijk? Op 18 februari gaat de vijfdaagse training Coach-Inn-Systemen van start, waar je jezelf de hiervoor benodigde theorie, vaardigheden en attitude eigen kunt maken.

BOEKENTIP
Van een collega kreeg ik net op een moment dat ik toe was aan nieuwe voeding het boek Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn van Aurelia Louise Jones cadeau. Hoewel ik het nog niet helemaal uit heb, kan ik nu al zeggen dat dit boek mij weer sleutels heeft aangereikt op het pad van spirituele groei. De schrijfster channelt met de bewoners van Telos en geeft deze informatie zowel in wijsheden, meditaties als praktische oefeningen door.
Als er nog mensen zijn die goede boekentips hebben, dan houd ik me aanbevolen. Er liggen nog wel wat boeken op de plank om te lezen, maar ik laat me ook in 2016 graag weer inspireren.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Voor het Coach-Gourmet zie www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.