Allereerst: beste wensen!

Nu het nieuwe jaar begonnen is krijgen wij via allerlei kanalen vragen van Fokke & Sukke-fans die opeens merken dat ze hun favoriete scheurkalender moeten missen. Dit jaar hebben bijna alle winkels veel minder besteld dan normaal, wat te begrijpen viel vanwege corona en alle onzekerheid, en hoewel ik veel meer extra heb laten drukken dan normaal, bleek dat niet voldoende. Eind november was de voorraad bij het CB op. Daardoor kregen fans die via BOL, Bruna en AKO online wilden bestellen de melding dat de Scheurkalender 2021 was 'uitverkocht'. Dat wás helemaal niet zo, want hij lag nog wel in heel wat stenen winkels, maar helaas hadden veel van die winkels een verzendservice die ook uit het Centraal Magazijn putten.

Als fans me belden of mailen verwees ik hen naar Zoekeenboek van Libris. Daar waren winkels te vinden die de bestelling zélf verstuurden. Inmiddels begint die bron ook op te drogen.

Mocht u nog Fokke & Sukke Scheurkalenders verkopen, dan kunt u mij dat via een mailtje in een reply laten weten. Dan kan ik onze fans daarop wijzen. U moet dan wel een winkel zijn die in deze coronatijden is overgestapt op het zelf verzenden van boeken.

Wij zijn inmiddels begonnen aan de productie van de Fokke & Sukke Scheurkalender 2022. Binnenkort zal hij aangeboden worden. Hopelijk is de lockdown dan voorbij en bestelt u de kalender weer als vanouds.

Met vriendelijke groet,

Namens Uitgeverij Catullus,

Jean-Marc van Tol

Uitgeverij Catullus
Beukenlaan 9a
3762 AE Soest

Tel 035 6029453