nieuwbrief maart 2022

Bent u van plan een gezellige middag of avond te organiseren voor senioren of b.v. een verzorgingshuis?
Wij brengen u een aantal programma’s geheel afgestemd op de smaak van de senioren en jong-senioren…!
 
Uitstekende programma's voor bejaarden- en verzorgingsinstellingen, buurtcentra, ouderenorganisaties etc. gebracht door enthousiaste professionele artiesten.
Een "Cocktail" van Senioren amusement, die uw gasten niet snel zullen vergeten!
Doña en de Gado’s willen dit graag voor u verzorgen; nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe.
Met haar sprankelende stem en presentatie zingt Doña bewerkingen van Indische liedjes als “Nacht over Java”, “De jaren zijn vergaan “: liedjes met een zweem van weemoed naar de koloniale tijd.
Dat de humor niet ontbreekt blijkt wel als zij als “nichtje van Tante Lien” een soort ode aan Wieteke van Dort.
Kortom, heerlijk lachen met af en toe en een klein brokje in de keel!

Gezelligheid en een feestje bouwen staan voorop bij Johnny Valentino daardoor is hij makkelijk op elk feest in te passen.
Vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes , lekkere discoknallers, toffe rock ‘n’ rollers en voor de mensen die geen zin hebben om een feessie te bouwen zingt hij speciaal voor hun wat lekkere zwijmelliedjes.......dus Toppie feest!!!!
Het maakt hem niets uit waar hij staat want overal de boel gaat op zijn kop.

Speciaal t.b.v. senioren, verzorgingshuizen etc. hebben De Flageolettes en  zangeres Belinda een interactief programma ontwikkeld bestaande uit een gezellige mix van Evergreens, Nederlands- en Engelstalige nummers welke voor vele aanwezige gasten zeer herkenbaar zullen zijn.
In een prachtig samengesteld programma passeert bij Free Line de mooiste luisterliedjes, evergreens (ook Indische) en de gezelligste meezingers de revue in deze gezellige Senioren Show. 
 
Aart en Harriëtte zijn  er inmiddels achter dat ze wel iets meer kunnen dan Country muziek, als duo spelen ze onder andere ook Rock & Roll, sixties, rock, pop, Nederlandstalig enz.
Eigenlijk alles wat lekker weg zingt en speelt.
Ons theaterburo beschikt over alle benodigde aansluitnummers van o.a. BTW, loonbelasting, bedrijfsvereniging, goedkeuring (inhoudingsplichtige verklaring) van het Ministerie van Financiën en de vergunning voor arbeidsbemiddeling.
Alleen op deze wijze kunnen wij onze relaties de zekerheid bieden, dat er geen vervelende naheffingen opgelegd worden.
 
Bent U geïnteresseerd in ons leveringspakket kijk op onze website

 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310