MIJN SOCIALMEDIATIPS VOOR JOU
Nieuwsbrief 10, 6e jrg, 22 mei 2017
FOTO
gevonden op
Pinterest

Kansen op Werk
Via Kansen op Werk kunnen mensen met een psychische aandoening een werkervaringsplaats krijgen. Begin van dit jaar startte het pilot-project Midden Utrecht, dat ik begeleid in het social media gebeuren. Er verschijnen interessante tips en ervaringen op de  Facebook-pagina, alle reden om te liken!
Afwijken mag
Het is niet mijn gewoonte om van één site meer dan een link over te nemen. Ik doe het nu toch, omdat ik in 42Bis twee goede blogs tegenkwam. Ach, afwijken van de regel is altijd de moeite waard Knipogen
 
 
Annet van Betuw
De perfecte Facebook-post
In 42bis legt Ilse Verbeek uit hoe de perfecte Facebook-post eruitziet. Haar blog lijkt vooral bedoeld voor bedrijven, maar bijvoorbeeld vrijwilligersorganisaties hebben er vast ook wat aan.
Wat social media van elkaar overnemen
Ook op 42bis: "houden we straks nog 1 socialmediakanaal over" door Nathalie Hensen. Een interessant artikel, niet om haar conclusie, maar omdat ze bij elkaar zet wat er over en weer wordt overgenomen en afgekeken door socialmedia-netwerken zelf. Snapchat lijkt er de dupe van te worden.
Het kan: via 'Nederlands' een artikel plaatsen op LinkedIn
Eindelijk, ik kan het nu ook: een blog (artikel) plaatsen op LinkedIn zelf via het Nederlands. Eerst moest ik mijn taal telkens op Engels zetten; niet véél werk, maar omdat ik regelmatig storingen kreeg, blogde ik maar even niet op LinkedIn. In mijn blog Nu in het Nederlands een artikel plaatsen op LinkedIn leg ik uit hoe het werkt. Het is niet moeilijk en zeker aan te raden als je je bereik wilt vergroten.
 
Maak zelf een spinner
En ineens is hij er: de spinner (uitleg in Metronieuws). Zijn ze uitverkocht? Geen nood, je kunt ze zelf maken. Tenminste als je een beetje handig bent. Op YouTube wordt het uitgelegd door Mind Warehouse (Engels, 4min30)
 
Waar kun je me vinden
 
Follow Us on Facebook  Follow Us on Facebook   Follow Us on Google+  Follow Us on Twitter  Follow Us on Pinterest  Follow Us on LinkedIn  Follow Us on YouTube  Follow Us on E-mail