Nieuwsbrief Stichting Energy4All
 
Nieuwsbrief  03 - 2022
 
 
ENERGY4ALL LOTERIJ 2022 GESTART
Koop nu uw loten
 
Na het succes van vorig jaar houden wij ook dit jaar weer een online loterij. De verkoop is gestart op 15 juni 2022. Koop jouw lot(en) voor € 5,- per stuk.
Er zijn al hele leuke prijzen beschikbaar gesteld en wij zijn nog bezig om de mooie prijzenpot verder aan te vullen. Dit prijzenpakket bevat onder andere een dag varen in een prachtige sloep van Plezierbootje.nl, een grote barbecue, wijnpakketten, dagje golfen, sporttas met wielrenshirt, DeLonghi Airfryer, bezoek aan het Rijksmuseum, een bijzondere sieraden set, puzzels en nog veel meer.
De trekking zal op 10 december 2022 plaatsvinden in Beuningen.
Wilt u een mooie prijs beschikbaar stellen, dan stellen wij dat zeer op prijs. Stuur een mail naar info@energy4all.nl en wij nemen direct contact met u op.
 
Bestel hier uw loten

Infodag 2022
 
€1.622,- GOEDE DOELEN WEEK MFVN
MEDISCHE FACULTEITS VERENIGING NIJMEGEN
 
De studenten van MFVN hebben in de week van 14 - 20 mei diverse evenementen georganiseerd om geld in te zamelen voor Stichting Energy4All.
Een obstakelrun, feestavond, reünie van hun ski-reis, waterpistooltjes achtervolging en bestuur bekogelen met (afgeschreven) tomaten.
Tijdens de jaarvergadering mocht onze directeur Paul in den Bosch van Kevin van der Vlist, Praeses h.t. der MFVN, een mooie cheque in ontvangst nemen van € 1.622,-.
We hopen dat deze studenten, die zich nu hebben ingezet voor het onderzoek naar Sonlicromanol, het medicijn in de toekomst zullen voorschrijven.
Heel hartelijk dank voor al jullie inzet en succes met de studie en carrière!
 
 


STUDENTEN KW1C IN ACTIE
Geweldige afsluiting van hun Energy4All project
 
De studenten van de Sportacademie van het Koning Willem I College (KW1C ) komen jaarlijks met hun goede doel project in actie voor Jenske van de Ven uit Rosmalen. Zij heeft een energiestofwisselingsziekte. Met hun sportieve initiatieven zamelen de studenten geld in voor Stichting Energy4All. Het project werd feestelijk afgesloten met Jenske en de opbrengst van     € 10.150,58 was een gouden randje om dit mooie project. Lees hier een mooie terugblik.
 
 

 
FONS & THEA VISSER
50 JAAR GETROUWD
Donatie van 5 kleinkinderen
 
Op 15 mei vierde onze ambassadeur Fons Visser met zijn vrouw Thea hun 50-jarig huwelijksjubileum. Een dag vol liefde. Van elk kleinkind kregen ze een donatie van € 50,- voor Stichting Energy4All. Dit omdat ze zich al jaren met liefde inzetten voor dit goede doel. Met trots overhandigde Fons een prachtige cheque van € 250,- aan onze directeur Paul voor het medicijnonderzoek. Geweldig!
We wensen Fons en Thea nog vele mooie jaren toe samen!
 
heartheartheartheartheart
 
Heeft u ook een jubileum, viering, verjaardag of herdenking, u kunt ons op vele manieren steunen. Ook voor bedrijven hebben wij speciale pakketten en gaan wij graag met u in gesprek. 

 
MAAIKE TE RIETMOLE
Vrijwilliger bij de MITO Estafette 2022
 
De broer van Maaike (41) overleed vijf jaar geleden aan een energiestofwisselingsziekte. Een groot verdriet en gemis voor haar. Na onderzoek kreeg zij zelf de diagnose MIDD, een milde vorm van MELAS. Dit heeft veel effect op haar dagelijks leven.
 
Toen Maaike vorig jaar gebeld werd om mee te doen aan de MITO Estafette was ze direct enthousiast over het idee om verbinding te kunnen leggen met lotgenoten. Ze bedacht een ludieke manier om het estafettehartje verder te brengen. Samen met haar vriend stapte ze in Balk op de tandem voor een fietstocht van bijna 13 kilometer naar Sint Nicolaasga. “Het kostte enorm veel energie, maar dit evenement heeft mij zo veel malen meer energie gegeven: de betrokkenheid van Energy4All en het ontmoeten van lotgenoten en hun familie en vrienden. Ik vond het overweldigend om elkaar zo een hart onder de riem te kunnen steken”, vertelt Maaike.
 
Ze wil graag een bijdrage leveren aan de missie van Energy4All en meldde zich aan als vrijwilliger. Samen met Paulien en Margreet Vogelzang organiseert zij nu de Midden route die begint in Holwerd (Noord-Friesland). “Ik weet als geen ander wat het is om met je hoofd heel veel te willen, maar ook een lijf te hebben dat niet altijd mee wil. Als we onze krachten bundelen komen we een stuk verder. We zijn nu allemaal druk bezig met het leggen van contacten met lotgenoten en hun families om de vier routes te maken. De contacten die ik heb met enthousiaste mensen aan de telefoon vind ik wel het allermooiste.
Het is een enorm betrokken team, fijn om mee samen te werken. Leuk ook dat Join4Energy dit jaar meedoet in de organisatie van de MITO Estafette. Het wordt weer een fantastische verbindingstocht. Ik heb er zin in!”
Lees hier het hele interview met Maaike op onze website
 

 
 
KUSJE LIKEUR ACTIE
 
Kusje Likeur eigenaren Simone en Chris wilden graag iets doen voor Paulien en Stichting Energy4All. Ze besloten de gehele opbrengst van de via de Forza4Paulien teamleden verkochte flessen Kusje Likeur als opbrengst te doneren. Ze sponsorden ook nog eens 24 flessen. En de teamleden hebben volop verkocht. De actie loopt nog even door, maar de voorlopige opbrengst van 83 verkochte flessen à € 17,99 en extra donaties is al geweldig.
Maar liefst € 1.032,- ! Proost op deze mooie actie!
Ook een fles Kusje Likeur bestellen en Stichting Energy4All steunen? Mail daarvoor naar ohana4energy@gmail.com
 

 
ENERGY4ALL JUBILEUM WENSBOOM
 
Voor ons 15-jarig jubileum hebben wij de Energy4All wensboom in het leven geroepen. Alle kinderen met een mito mochten een wens insturen waarna wij ermee aan de slag gingen. Helaas liep alles door corona enige vertraging op. Gelukkig hebben we toch wat wensen in vervulling kunnen laten gaan en hopen wij er nog een paar te vervullen, zodat we onze mitokanjers een lach op het gezicht kunnen toveren.
 
Sam is groot Ajax fan, geweldig dat Ajax hem heeft genodigd om bij een wedstrijd aanwezig te zijn.
Amy en Thomas stuurden beide dezelfde wens in, zij zijn musical liefhebbers en mochten dankzij Medialane naar de musical Diana en zonen en kregen zelfs een kijkje achter de schermen en een meet and greet.
Maartje maakt graag foto’s, haar wens was om nog mooiere foto’s te maken, ze kreeg van fotograaf Danny van Emmerik een lesje fotografie. Inmiddels heeft ze al heel wat mooie foto’s gemaakt.
Eline is dol op onze Kootje Koala en mooie auto’s, Remco en Miranda regelden samen met NobraCars BMW Uden een mooie verrassing, ze mocht samen met de enige echte Kootje een toertochtje maken in een stoere cabrio.
Roy is fan van de oranjeleeuwinnen en in het speciaal van Lieke Martens, helaas kon hij door de coronamaatregelen en later door een hardnekkige blessure van Lieke haar nog niet ontmoeten maar hij heeft wel een mooi gesigneerd oranjepakketje ontvangen.
Rick is de allergrootste Tesla fan die je je maar kunt voorstellen, samen met Stichting Teslawensrit hebben we hem de dag van zijn leven kunnen geven, uiteraard geheel in het teken van Tesla.
Voor een uitgebreid verslag van Rick zijn wens, klik hieronder.
 
 
 

 
GEZOCHT DJ - GELUIDSMAN/-VROUW
Ga jij met ons dat feestje bouwen op de toppen van de Italiaanse bergen, 6 - 9 september 2022?
Op de toppen van de bergen halen wij onze deelnemers met muziek en een persoonlijke aanmoediging van onze Hein over de streep.
Jij bent de spil in dat web, hebt goed contact met Hein en zet op het juiste moment passende muziek op.
Een Play list van vorige jaren hebben wij paraat, dan heb je idee wat wij willen horen, je hoeft dus niet alles zelf uit te zoeken.
In het hotel tijdens de dagelijkse briefing voor alle deelnemers, help je bij het klaarzetten van de geluidsinstallatie en de beamer.
Apparatuur (boxen, mengpaneel etc) kunnen wij verzorgen via onze sponsor.
Je gaat mee op vrijwillige basis, wij kunnen geen vergoeding gevenm maar verzorgen wel je overnachting.
Voor informatie of tips, neem zo spoedig mogelijk contact op met paul.indenbosch@energy4all.nl 06-10987522
Heb je een tip/connecties, laat het ons weten!
 
 
 

 
NOG 10 WEKEN TOT FORZA4ENERGY4ALL
 
De voorbereidingen zijn in volle gang, op zaterdag 11 juni hebben wij onze 2e clinic gehouden. Het is fantastisch om zoveel enthousiaste deelnemers, coaches vrijwilligers en organisatie te zien gaan voor datzelfde doel. Geld bijeenbrengen voor het onderzoek en een prachtig evenement neerzetten in de Italiaanse bergen.
In de omgeving van Nijmegen en Berg en Dal kregen de deelnemers tips voor een juiste voorbereiding en werd er gezellig overlegd en ervaringen uitgewisseld.
Wil je nog meedoen met Forza4Energy4All, schrijf je dan nu in!!
 
Klik hier voor het nieuwsbericht met foto's van de clinic op onze website.
 
Onze deelnemers kunnen jouw sponsoring nog goed gebruiken, klik hier op de deelnemerslijst, Via de sponsorbutton achter de naam, kan je je donatie overmaken.
 

AGENDA 
Gelukkig mogen er weer volop acties worden georganiseerd en wij zijn trots en dankbaar dat zoveel mensen zich inzetten voor het onderzoek naar het medicijn.
Dit vanuit directe betrokkenheid, omdat zij familie hebben die met de ziekte te maken hebben,mensen die geraakt zijn door het verhaal en de patiënten, maar ook evenementen, bedrijven en sympathisanten die ons steunen. Dat is geweldig.
Wil je op hoogte blijven van de actuele acties, kijk dan op agenda wat er de komende periode allemaal weer wordt georganiseerd.
Hier een greep uit de evenementen die komen:
Kijk op onze website voor het complete overzicht. Organiseert u ook een actie of evenement, laat het ons weten via info@energy4all.nl 
AGENDA
 

 
BESTEL ONLINE - SPONSOR GRATIS MET SPONSORKLIKS
Als je via bovenstaande link iets koopt dan ontvangt Energy4All commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Je betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd. Meer dan 600 winkels, diensten en bedrijven zijn aangesloten bij Sponsorkliks.
 
Stichting Energy4All
Postbus 197 | 6640 AD Beuningen
   024 - 324 92 72
ING NL96INGB0000004403
RABO NL12RABO0117041203
Volg ons op sociale media
DONEER HIER!