Jaaaaaah, zojuist heeft Diede haar kwartfinale partij op haar eerste US Open gewonnen. Met duidelijke cijfers versloeg zij - in een replay van de Wimbledon finale - de Duitse Sabine Ellerbrock.Wat staat er ons dit weekend allemaal te wachten!?!?!
 
Diede is tijdens haar debuut op Flushing Meadows nu al verzekerd van een finaleplaats in de dubbels en strijd morgen tegen landgenote en dubbelpartner Marjolein Buis om een finaleplaats in de singles. We houden jou als fan uiteraard goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de afgelopen periode.
 
US Open

Gisteren speelde Diede haar eerste wedstrijd tijdens de US Open. Samen met haar dubbelpartner Marjolein Buis speelde zij zich in de finale. Het Nederlandse koppel won met 6-3 6-2 van het duo Ellebrock/Montjane.
 
Wil je Diede volgen op internet? Dat kan! Livescores van de US Open zijn te volgen via de website van het toernooi.
Persbijeenkomst in geval van US Open titel
Mocht Diede deze week goed presteren en een finale op de US Open winnen, dan organiseert Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot op dinsdag 12 september om 11:00 uur een bijeenkomst voor de pers en fans. De pers heeft voorrang in het stellen van vragen en het maken van beelden. Natuurlijk zijn fans ook welkom om Diede te feliciteren met haar resultaten. Er volgt na deze nieuwsbrief geen bericht meer over deze eventuele bijeenkomst, dus houd zelf de uitslagen in de gaten en dan zien we je dinsdag, toch?
Terugblik Wimbledon
Wat hebben we in juli allemaal genoten van Wimbledon! Diede speelde zowel de finale van het dubbel- als het enkelspel. Gelukkig was voor de thuisblijvers het toernooi via BBC uitzendingen en via de livescorepagina van de Wimbledon goed te volgen. Zo heeft iedereen kunnen zien hoe Diede speelde in beide finales. Geniet HIER nog even van de mooie beelden van het winnende punt in het enkelspel.
 
Diede gaat met deze overwinning als  tweede rolstoeltennisster ooit de geschiedenis in, die de Wimbledon enkelspeltitel op haar naam schreef. Het enkelspel wordt pas sinds vorig jaar op het heilige gras gespeeld.
 
NSGK
Op 13 september organiseert TV Nieuwe Sloot vanaf 18:30 uur een gezellig jeugdevenement om Diede d’r geweldige prestaties te vieren. Naast de huldiging wil Diede graag pannenkoeken bakken voor de jeugd van Nieuwe Sloot en gaat ze uiteraard samen met hen de baan op. De opbrengst van de pannenkoeken gaat naar de NSGK; Diede zal volgende week zaterdag in het NSGK team deelnemen aan de Dam tot Damloop. Een loop die zij met een startpistool in haar hand zal wegschieten.
 
Diede is sinds enkele weken ambassadeur voor de NSGK. Dankzij de steun van alle donateurs en vrijwilligers kan NSGK jaarlijks honderden projecten voor kinderen en jongeren met een handicap mogelijk maken. Bijzondere projecten die hen helpen zo zelfstandig en volwaardig mogelijk te leven.
 
Benieuwd naar Diede haar actiepagina? Klik HIER.
Volg Diede op weg naar de top
Enkele keren per jaar wordt een nieuwsbrief als deze verstuurd om iedereen op te hoogte te houden van het sportleven van Diede. Wil je tussentijds op de hoogte blijven, volg dan Diede haar facebook, website en haar twitter.