VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva   smiley
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, liksom även verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera …
 
Välkommen till sommarens DrömBrev och Tack för att du uppskattar den stora visdom och kunskap som kan utvinnas ur drömmarna.
Drömmarna kan hjälpa oss att transformera våra emotioner och släppa taget om gamla fastlåsta känslor och attityder.
De öppnar också för en tydligare intuition och kontakt med högre vibrationsfrekvenser. Detta är ju meningen med vår färd in i Vattumannens Tidsålder.
 
Här visas några drömmar som beskriver hur vi påverkas idag av existens i annan tid.
 
Längst ned får du info om sommarens två kurser;
EXKLUSIV DRÖMGRUPP: 5 onsdagar fr o m 28 juni
Magisk Drömdag: 29 juni
 
Saga berättar:
 
MITT LIV
Jag har hela livet längtat efter Något, en stark längtan efter Kärleken. Känt mig tom. Som om jag väntat och vetat att HAN finns.

Jag är gift sedan 25 år. Vår relation är väl inte den bästa, och vi har inte upplevt ”den stora kärleken” tillsammans. Vi har tre barn.
 
MINA DRÖMMAR
I min ungdom drömde jag några gånger att jag var gift med en (okänd) man som jag älskade väldigt mycket. Vi älskade varandra. Men det var alltid en känsla av fara i de drömmarna. Som att något hemskt kunde hände och det var mitt fel.
 
En gång drömde jag att Han skulle iväg på en resa. Då kom en grupp soldater och började skjuta mot honom. Jag såg hur hans kropp låg blodig och söndertrasad av gevärskulorna. Jag vaknade förtvivlad och svettig och hjärtat bultade av skräck och sorg.
 
Senare drömde jag en gång att jag var gift med samma (okända) man och vi älskade varandra djupt. Vi kände varandra i själen. Han var jude och jag var tysk. Han blev skjuten av tyska nazi-soldater. Det kändes som att det var mitt fel, jag var ju av samma ras som soldaterna.
Så hemska drömmar. De kändes helt verkliga. Jag vaknade alltid ur dem genomsvettig, förtvivlad, längtande efter honom  och desperat.
 
För ca fyra år sedan drömde jag en klargörande dröm. Det var samma dröm som förut, att min älskade man blev skjuten av soldater. Jag stod på en balkong och såg det. Då skrek jag ”vänta på mig, jag kommer med”. Så hoppade jag från balkongen.
 
Jag förstod att detta måsta handla om upplevelser i ett tidigare liv. Jag hade tagit livet av mig i desperation över att förlora min älskade man. Jag ville vara med honom. Jag dog med känslan av förtvivlan, ångest, längtan, desperation.
 
Jag förstod också att min eviga tärande längtan detta liv hela tiden har varit längtan efter den kärlek denna man och jag hade då.
Och mitt nuvarande liv kändes plötsligt som en enda stor lögn.
Jag insåg vad jag gjort mot min nuvarande man. Jag kunde aldrig älska honom fullt ut. Han hade väl slutat hoppas, för han verkade ha behov av att såra mig eller straffa mig.
Men, vi har ju barn, hus och plikter. Det kändes inte som om jag hade något annat val än att fortsätta med det invanda livet. Och jag är inte den typen som skiljer sig.
Men
Jag vill berätta att
för tre år sedan träffade jag HONOM. På ett föredrag. Vi kände igen varandra direkt. Det var som ett efterlängtat återseende.
Jag är nu skild och tillsammans med HONOM. Vi har samma djupa själsgemenskap och kärlek som i drömmarna, som det jag alltid längtat efter.
Nu, vid 51 års ålder, eller från när jag var 48 år, har jag ett underbart liv och min själ är hel. Mitt (vårt) liv nu är en gåva av stor nåd, glädje och tacksamhet. Och barnen stöttade skilsmässan hela tiden.
// Saga
-
Sommarkurser:
 
EXKLUSIV DRÖMGRUPP  (endast 6 deltagare)
5 onsdagar i rad 28juni-26juli kl 13.30-16.30
 
Kom och var med i en Exklusiv Drömgrupp, endast 6 deltagare
Vi arbetar med dina egna drömmar.

 
DrömTolkning-DrömAlkemi-DrömHealing
(endast 6 deltagare) startar onsdag 28 juni kl 13.30

Vi tolkar och arbetar med dina egna drömmar.
Du får träna upp ditt symbolseende och din drömförståelse.

Vi arbetar främst med Associationsmetoden Minerva, och provar olika sätt att förstå, tolka och bearbeta drömmar. Sista gången (26juli) även intuitivt skrivande från Källan.
Alla dina frågor välkomnas.

Plats: HälsokolLÄKtivet, Lövholmsv 19, T-bana Liljeholmen
Tid: Fem onsdagar (1gg/vecka) 28 juni-26 juli. Kl 13.30-16.30 inkl fika
Pris: 350:-/gg   = 5 x 350:- = 1750:-  Om firma betalar tillkommer moms 437-
Intresseanmälan och frågor: minerva-li@comhem.se 

Anmälningsavgift 350- betalas till Nordea Konto 3253 0161925 (glöm inte skriva ditt namn)
Resterande kursavgift betalas direkt efter första träffen

Du får möjlighet att köpa böcker till lågpris inkl signering.

 
 
MAGISK DRÖMDAG
lördag 29 juli kl 11 – ca 18
 
I våra drömmar har vi tillgång till en större överblick av oss själva; varifrån vi kommer och vart vi är på väg, på ett sätt som inte alltid är så tydligt för oss i vårt dagsmedvetande.
Vitsen med drömarbete är egentligen att Vakna och Minnas den del av dig som aldrig har sovit eller drömt.
 
Här får du öva upp ditt symbolseende genom DrömTolkning och du får uppleva och lära dig den fascinerande metoden DrömHealing.
Pris: 900,-
Plats:
HälsokolLÄKtivet, Lövholmsv 19, T-bana Liljeholmen
Intresseanmälan och frågor: minerva-li@comhem.se 

Kursavgiften betalas till Nordea Konto 3253 0161925 (glöm inte skriva ditt namn)
Du får möjlighet att köpa böcker till lågpris inkl signering.
Varmt Välkommen till en sommarkurs med roligt och givande drömarbete
 
 
Nya boken Brev Från Drömkällan är ute nu.
Utgiven av HDP Heart Dreaming Publishing www.heartdreaming.se
230- plus frakt 49-.
Du kan mejla frågor och beställning till förlaget: magnus@heartdreaming.se
 
Sprid Drömkunskapen genom att skicka detta brev till en vän. Klicka här: Forward this email to a friend