Hangop Nieuwsbulletin
Boek nu:
Drie maal Huub voor de prijs
van één!
€ 895(voor 3 uur, elk uur extra € 100)¹

Gastheer Huub
                                                                          Foto: Hein en Marc Manné/Depositophotos
Huub verwent uw gasten als gastheer op uw evenement. Met dezelfde houterige bewegingen als John Cleese ontvangt hij uw gasten, leidt hij ze rond, zet hij ze in het zonnetje en zwaait hij ze weer uit. Lees hier meer over Gastheer Huub. Goed te combineren met Huub als presentator en/of DJ, want uw gastheer is tenslotte van alle markten thuis.
+ DJ Huub
                                                                          Foto: Frans Huijsmans
Als DJ draait Huub de juiste muziek op het juiste moment. Nostalgische muziek of hippe muziek. Muziek uit grootvaders, vaders en eigen tijd van Bill Haley tot André Rieu, van Frank Sinatra tot Robbie Williams. Uitstekend te combineren met Huub als gastheer en/of presentator. Lees hier meer over DJ Huub.
Presentator Huub
                                                                                   Foto: Tommy Fotografie
Huub presenteert met een knipoog en wat hilariteit, maar altijd met respect voor de act of spreker, die hij aankondigt. Lees hier meer over Presentator Huub. Perfect te combineren met Huub als gastheer en/of DJ.                                             

¹ Deze prijs geldt alleen voor besloten evenementen en is exclusief 6 % b.t.w., geluids- en lichtinstallatie, DJ-booth en decor. Meerprijs hiervoor en voor openbare optredens op aanvraag. Bureaukorting voor door ons erkende artiesten- en evenementenbureaus: 20%.

Hangop Entertainment | telefoon +31 (0)6-2897 1600  | www.hangop.nl
Op al onze aanbiedingen en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.