Hej,
 
 
Efter drygt 10 år på St Paulsgatan 20 är det snart dags för oss att packa ihop butiken och dra vidare mot ny adress på Folkungagatan 100. 
 
Har du inte redan planerat dina semesterprojekt så är det hög tid nu - vi har öppet som vanligt nästa vecka, alltså till och med lördag 18 juli:
vardagar kl 11-18
lördag kl 11-15
 
Därefter börjar vi packa och flytta, vi hoppas att allt ska gå som planerat och i så fall öppnar vi i mitten av augusti, men vi återkommer om exakt datum för öppning. I den mån vi kan kommer vi att ta emot beställningar via mail under flyttveckorna, men det är svårt att säga ur lång leveranstiden blir, vill du vara säker på att slippa sitta garnlös i sommar så gör din beställning eller besök oss snarast!
 
Kan du inte komma till oss så går det utmärkt att maila till order@litetnystan.se eller ringa på 08-643 34 60 så hjälper vi dig gärna med din beställning. Vill du hämta varorna i butiken så går det såklart bra, annars får du en förskottsfaktura via mail, den kan betalas via swish eller bankgiro och sedan skickar vi varorna till dig med Postnords varubrev.
Små paket levereras i brevlådan och för de större kan du själv välja om du vill ha leverans till dörren eller hämta försändelsen hos postombud.
 
 
Vi har fortfarande en del fina garner kvar på vår flyttrea, så passa på att fynda! Vi kommer inom de närmaste dagarna att lägga ut rea-paket på vårt Instagramkonto och Facebook, så om du inte kan komma till butiken - håll utkik där så du inte missar något fynd!
 
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
 
öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15
söndagar och helgdagar stängt
 
OBS! Vi har öppet på St Paulsgatan 20  t. o. m. 18 juli,
därefter stänger vi för flytt till Folkungagatan 100
där vi räknar med att öppna i mitten av augusti.