Nieuwsbrief maart 2011

"Er bestaat geen binnen en geen buiten,
want binnen is buiten"

Wolfgang Goethe


Deze one-liner en het wereldnieuws heeft er voor gezorgd dat ik in de afgelopen maand een interessante ontdekkingsreis in mijzelf heb kunnen maken. Denk aan de machtsverschuivingen in Egypte en Libië, de natuurrampen in Australië en Nieuw Zeeland, maar ook minder groots nieuws zoals royal-huwelijken en plotseling opstaande talenten. Met de gedachte "Zo buiten, zo binnen" maakte ik in mijn meditaties contact met allemaal verschillende "ikken". Soms zaten zij aan de oppervlakte, soms moest ik wat verder de diepte in. Maar in mijn fysieke en energetische "zijn" vond ik ze allemaal: de ikken die in opstand waren op een plein (navelgebied), de ik die besloot om af te treden (maag/hart), de ikken op de vlucht voor wateroverlast (voeten) en de ikken die paniek hadden na een beving (hart), maar ook de ikken die hun bevrijding vierden (sacraal/navel), een sterke verbinding met elkaar aan gingen (hart/keel) en de dansende en zingende ikken (3e oog). Als ik zo'n ik ontmoette, dan stelde ik de vraag "wat heb je nodig of kan ik iets voor je betekenen". In deze resonantie en samenwerking bleek het mogelijk om veel oud zeer op te ruimen, contracten te herzien maar zeker ook om te genieten. De tussen haakjes genoemde gebieden refereren aan de plekken waar ik in mijn systeem de betreffende "ikken" aantrof. Ik ben benieuwd waar dit bij jou is, want dit zal bij iedereen anders zijn.

"Maak het groot en houd het klein, haal de wereld naar je toe!"


10 JAAR COACH-INN
Op 5 maart a.s. is het 10 jaar geleden dat Coach-Inn bij de Kamer van Koophandel geboren werd. Wat mij betreft 10 jaren die in het teken hebben gestaan van vooruitgang en groei. Een proces van expressie en (zelf)reflectie waarbij ik zowel leraar als leerling heb mogen zijn. Via deze weg wil ik jou bedanken voor de weg die wij in deze periode samen hebben mogen lopen en jouw (energetische) bijdrage die het mogelijk maakte om steeds weer te kunnen ontwikkelen. Als dank ontvangt iedereen die in maart een afspraak maakt voor een persoonlijk consult 10% korting, ook als de ontmoeting pas later in het jaar plaatsvindt. Gelijktijdig nadert het moment waarop er 1500 mensen op de mailinglist van deze nieuwsbrief staan. In het kader van feestvieren, ligt er zowel voor degene die zich aanmeldt als 1500ste lezer, als voor degene die deze persoon aanbrengt een "Coach-Inn-cadeaubon" klaar.

MAART: FAMILIE- EN ORGANISATIEOPSTELLINGEN
In maart zijn er verschillende manieren om actief met familie- en organisatieopstellingen bezig te zijn. Op 3 maart kun je van 19.15 tot 22.15 uur kennismaken met deze methodiek tijdens de workshop Kennismaking-Inn-Opstellingen. Deze avond is ook geschikt als je mijn werkwijze wil ervaren en/of vragen wil stellen over de opleidingen. Wil je jouw gezin of familie van herkomst opstellen in relatie tot een persoonlijke vraag, dan is er op 25 maart nog ruimte voor twee vraagstellers bij de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen. 18 maart is er weer een Strippenkaartdag voor praktische intervisie en supervisie. Op 21 maart start de 5-daagse basisopleiding Coach-Inn-Systemen voor diegene die zelf willen leren om familie- en organisatieopstellingen. Ben je toe aan een verdiepingsslag in de begeleiding van opstellingen dan kun je vanaf 29 maart meedoen met de 5-daagse vervolgopleiding Specialist-Inn-Opstellingen, voorwaarde is wel dat je een basisopleiding in het begeleiden van opstellingen gevolgd hebt bij Coach-Inn of een ander instituut.

APRIL: 1-DAAGSE WORKSHOPS VOOR JEZELF
Tijdens de Energiedag maak je een persoonlijke energiescan en krijgt tools aangereikt waarmee jouw eigen energiehuishouding kunt managen. Ben je toe aan een diepgaande transformatie dan ben je van harte welkom bij het Transformatiewiel, een ritueel op basis van energiewerk en het sjamanisme.

9 MEI: SYSTEMISCHE WERKVORMEN IN DE 1-OP-1 PRAKTIJK
Voor mensen die zelf al opstellingen begeleiden en zich willen specialiseren in 1-op-1 opstellen begint op 9 mei de 3- daagse opleiding Systemische Werkvormen in de 1-op-1 praktijk.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
"Hart voor de Wereld" is een boek van Anodea Judith, waarbij zij het chakrasysteem als perspectief voor de ontwikkeling van de mensheid gebruikt. Boeiend om te lezen in de tijd waarin het steeds duidelijker wordt hoe synchroon de binnen- en buitenwereld lopen, waarbij de schrijfster in gaat op de huidige roerige overgangssituatie op weg naar de omschakeling van macht naar liefde en de invloed van het hartchakra in deze.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.