Click here to view this email in your browser                                                октомври 2016
Броени дни остават до изложението Sofia Sport & Healthy Life! Само от 13 до 15 октомври в ЦУМ ще видите на едно място всичко за спорта и здравето. Не пропускайте да посетите!
В аванс бихме желали да Ви представим:
  • Интересна съпътстваща програма с лекции и демонстрации
  • Продукти, с които ще можете да се запознаете на изложението
  • Специална зона за спортни и здравни услуги на територията на изложбата
  • Партньори на изложението
Работно време на изложението: 13-14.10.2016 – 10 ч. -19 ч. / 15.10.2016 - 10 ч. -18 ч.

Място на провеждане - София, ЦУМ, вход от към Музея на гр. София
///////////////////////
Лекции на тема: "Храната - ключът към здраве, младост и дълголетие", "Здравословно готвене", "Движението е здраве", "Персонализираната медицина и мястото ѝ в грижата за здравето и спортната подготовка", "Как да живеем активно и пълноценно поне до 120? Практични техники, методи и храни", "Здраве по време на бременност и грижа за бебетата".
Демонстрации на йога, латино аеробика, пилатес, Bulgarian bag Crossfit, тае бо, карате, народни танци, индийски танци, бели денс, йога в офиса, и др.
 

   Електростимулатори COMPEX FIT и COMPEX SPORT - новите фитнес и спортна серия вече са на българския пазар. Представителят за България МДМ-97 ще вземе участие в изложението. Продуктите на Compex са насочени към професионални спортисти, треньори и инструктори. Възстановяват силата и мускулния тонус като същевременно облекчават болката, възстановяват обема на мускулите, помагат да се отпуснете и да се възстановите по-бързо след тренировка.
 
  Млякото и млечните продукти - храни, важни за правилното функциониране на организма. Те ще бъдат представени от „Ел Би Булгарикум“ - фирма с традиции и история на пазара, пазител на оригиналната българска закваска. Стратегията им през 2017 – 2020 г. е изцяло насочена към производство и внедряване на здравословни продукти, част от които са насочени към потребители страдащи от високо кръвно, деца с метаболитни проблеми, лактозна непоносимост и др.  
 
 
Защо са толкова ефикасни продуктите Agel?
 
Геловете на Agel предлагат удобство и перфектна консистенция. Винаги знаете, че получавате точната доза хранителни вещества, която трябва. Това е безспорно най-добрият метод за приемане на уелнес и здравословни продукти, заради удобството, бързото усвояване и абсорбцията.
 
 
Опитвали ли сте вино от био малини? Неповторим вкус и усещане за нежност.
 
Трастена - Произведено с много любов и 100% ферментирали био малини и дългогодишна традиция, без изкуствени оцветители, аромати и овкусители.
 
 
Известното в цял свят българско розово масло, представено на изложението Sofia Sport & Healthy Life. Днес то е в основата на топ продукти на световните козметични и парфюмерийни компании.
В продуктите на Средногорска роза няма добавени ароматни композиции и агресивни стабилизатори, което е изключително важно за здравословния начин на живот и ползване на био козметика.
 
Медийни партньори на изложението
CredoWeb Ви свързва с лекари, стоматолози, фармацевти, здравни заведения и организации. Платформата предлага интерактивна комуникация и информация за Вашето здраве.
 
Радио ENERGY е станция номер едно за любимите песни от 90-те до днес. Активните българи на възраст между 20 и 45 години предпочитат да чуят любимата си песен от 90-те, за повече тонус и настроение в началото на деня, в единственото в българския радиоефир сутрешно рикуест шоу – ENERGY Request.
Повече информация тук.
 
 
Вестник 19 минути е сутрешното четиво на пътуващите към работните места активни българи в големите градове. Всеки ден от понеделник до петък вестникът предлага безплатно на над 200 000 души кратка, безпристрастна и изчистена от анализи и коментари информация за най-важните събития от страната и света. Тиражът от 80 000 броя го прави един от най-големите всекидневници в България. Напълно безплатен вестникът се реализира изцяло без никакъв остатък.
www.19min.bg
 
На специална зона на територията на Sofia Sport & Healthy Life ще бъдат представени фитнес и йога центрове в София, спортни клубове, боуен терапия, специалисти, изготвящи индивидуални хранителни режими и др. На място можете да се запознаете къде да спортувате и да се възстановите.
С пожелание за спорна работа,
Таня Булдеева,
T 032/ 512 905, 0886/ 79 31 72    E tanya@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
Споделете в социалните мрежи: 
Намерете ни в социалните мрежи:
       

Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
    
Via Expo Ltd.