nieuwsbrief 

Sinds het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands zijn tribute artiesten zijn populairder dan ooit.
Wat is er leuker om te kunnen zeggen dat b.v. Elvis of Tina Turner komt optreden op uw evenement of dat een wereldberoemde ‘personality’ zich in het publiek begeeft.
Ongetwijfeld zal dit bij uw gasten in de smaak vallen en de foto’s zullen op de social media geplaatst en verspreid worden, wat ook weer goede reclame voor uw organisatie.
 
Tina the Legend, een Tina Turner Tribute welke regelmatig geboekt wordt voor o.a. een 70’s en 80’s party ’s en bedrijfsfeesten.
The Bop Wont Stop, The Ultimate Shakin' Stevens Tribute die vooral de periode van 1978 tot 1983 belicht toen de legende op zijn hoogtepunt was*****Travelin Man, de Ricky Nelson Rock n Roll Show is Engelands’ eerste en enige (tribute) theatershow gewijd aan deze 50’s / 60’s Rock ‘n’ Roll legende
Peter sings Elvis, vele Elvis klassiekers worden op een indrukwekkende wijze gebracht*****en nog vele anderen vint u op http://tribute.artiesten.club/

Naast onze Country en Rock & Roll / Oldies bands hebben ook nog enkele party cq. dance classics coverbands..
Soul Society heeft op de meest uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland gespeeld. Met een fris hedendaags repertoire variërend van Dance, R&B, Funk, Soul, pakkende ballads maar ook hier en daar een oude klassieker, soms in een nieuw modern jasje gestoken, maken we van uw feest een echt feest.
Doña de zangeres (ook solo te boeken) heeft gezongen met vele nationale en internationale artiesten, zowel on stage als in de studio.
 
The Buzz, een enthousiaste coverband / feestband een  8-persoons formatie met 3 zangeressen specialiseert zich voornamelijk in dance classics uit de jaren ’70, ’80 en ’90.
 Van onweerstaanbare hits van ABBA tot aan de krachtige stem van Whitney Houston en van de nostalgise van Grease tot aan de onmisbare beats van Gloria Gaynor en ook Nederpop, bij The Buzz komen ze allemaal voorbij.
 

Allround coverband Bahama's heeft een jarenlange ervaring in het internationale show- en entertainment vak in binnen- en buitenland.
De close-harmony zang, presentatie en gevoel voor de juiste sfeer maken Allround coverband Bahama's veelgevraagd.
De muzikale kwaliteiten van alle bandleden worden voorzien van een gezonde dosis humor, wat door de gasten zeer op prijs wordt gesteld.
 
Stuk voor stuk klasse bands , die alle soorten van muziek op een bijzondere en plezierige wijze ten gehore brengen.
Bedrijfsfeesten, particulieren feesten, festivals, het maakt hen niet uit als ze er maar een feest van mogen maken en doen waar zij goed in zijn.

Bent u op zoek naar meer muziek of entertainment, dan bent u op onze website aan het juiste adres.
Meer live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl..
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310