Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

 

E-mailnieuwsbrief     mei 2010

Nico_5075knip.jpg

   
Bel mij als u vragen
heeft op 06-29082610


Humor en positief nieuws ontbreekt.

Zei Chantal, (mijn collega) tegen mij toen ze de eerste opmaak las van de mei editie. Daar kon ik het weer mee doen. Oké, soms lijkt er behoorlijk wat tegen te zitten bij onze klanten en dan wil je de overige relaties behoeden voor meer financiële ellende. Echter wie zit er nu te wachten op de financieel adviseur die loopt te zeuren dat je overal en altijd moet oppassen? Ik probeer wat praktische onderwerpen te brengen. De boodschap wordt dan toch leuker. Ook een helpende hand kun je positiever brengen, zegt Chantal.

Oplossing?
Scherp letten op de kosten van verzekeringen. Deze kunnen vaak met 30% omlaag. Leuk toch? Ook de aanvullende extra diensten maken het leven inzichtelijker en gemakkelijker. Wij weten vaak eerder de weg als u hierover vragen heeft. Gebruik ons daarvoor.
 
We gaan meer helpen
We gaan u helpen, niet teveel betalen, niet teveel verzekeren, geld overhouden voor nu en straks. Wel helpen met wat slimme trucjes, helpen met nadenken over hoe het misschien nog iets beter kan, helpen met inzicht in uw financiële zaken als het soms anders loopt dan we verwachten. Ons motto voor de komende tijd, u helpen. Ja, dat is toch positief? Prettige vakantie gewenst,  Nico van Koesveld

 

 

 


In deze nieuwsbrief:- Gratis cadeaubon 50 euro
- Vakantie, eindelijk! Tips.
- Uitvaart, lastig, maar bespreekbaar?
- Arbeidsongeschiktheidsverzekering, forse besparing
- Aswolk, wat is wel en niet verzekerd?
- ORV eet uw hypotheekpolis op
- Hypotheekaanbod SNS
- Vacature
- Korting op energie en amusement
- Zicht op uw inkomsten en uitgaven
- Zomercheck

Lees verder      

 

Cadeaubon van 50 euro

 


Wij geven een cadeautje weg
Als u hier klikt, wijst de rest wijst vanzelf. Meedoen is eenvoudig. In de volgende editie wordt de naam van de winnaar vermeld. Wij hopen dat u het leuk vindt.

Lees verder      

Vakantie, scan thuis paspoort, ticket, bankpas enz. en sla dit digitaal op 


Vakantie, een heerlijke verdiende tijd.
Lekker eruit, helemaal weg van alles, lekker inspannen of gewoon ontspannen. We zijn eraan toe na een lastig jaar voor velen. En dan? Vette pech, alles kwijt, in het buitenland, paspoort, autopapieren, bankpassen, verzekeringspassen, reisbescheiden, vliegtickets, alles weg. Door een ongeluk, gewoon verlies of een beroving, in ieder geval overkomt het vele duizenden toeristen per jaar. Je moet toch weer geld pinnen, je moet naar huis.

Kopie online zetten
Dan is het goed om een kopie van alles beschikbaar te hebben. Scan het thuis in en zet het online in uw mailprogramma. Dat praat een stuk gemakkelijker op het politiebureau of op de ambassade in het buitenland. Ook uw bestaande  e-mailaccount kunt u eenvoudig koppelen aan een gmailaccount of hotmailaccount. Altijd en overal in de wereld uw kopiepaspoort en overige belangrijke papieren bij de hand.

Lees verder      

 

Uitvaart, voor u bespreekbaar?


 
Lastig en gevoelig onderwerp.
Het wordt al beter bespreekbaar als het in de directe nabijheid heeft plaatsgevonden. Bij een uitvaart krijgt u te maken met tal van kosten. Wilt u weten wat de kosten van uw persoonlijke uitvaartwensen zijn? Bekijk de Uitvaartkostenmeter.
Hoge uitvaartkosten mogen nabestaanden niet onnodig op kosten jagen.

U heeft het geld wel?
Per persoon al snel 10.000 euro ervoor liggen? En voor twee personen het dubbele? Prima, maar als het even tegen zit in mindere tijden? Dan is dit geld zo op. Voor een klein eenmalig bedrag , voorbeeld: een 30 jarige betaalt 3.000 euro en is voor 10.000 euro verzekerd. De rest van uw spaargeld, 7.000 euro is dan direct beschikbaar voor andere zaken.

Eerst offerte berekenen en dan een beslissing nemen

Lees verder     

 

Bespaar 30% op arbeidsongeschiktheidsverzekering
Zelfstandige betaalt vaak teveel.
Laatste jaren zijn de premies van deze dure verzekering nogal gewijzigd. Ook de voorwaarden sluiten in de praktijk niet goed aan, zodat u vaak geen of te lage uitkering krijgt als u iets overkomt. Dat kan en mag u uiteraard niet overkomen als zelfstandige. Wij lichten in de komende maand deze verzekering kosteloos voor u  door.

Nog niets geregeld?
Heeft u nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige? Neem contact met ons op als u meer wilt weten. Wij zetten de gevolgen voor u op een rij, waarna u een overwogen beslissing kunt nemen die bij u past.

Lees verder      

 

Aswolk,wat is verzekerd via uw reisverzekering?


 

Wat is verzekerd?
De gevolgen van de aswolk zijn behoorlijk langdurend. Stel dat u er last van krijgt, hoe moet u dan handelen? Kijk hier om zonder valkuilen uw vakantiehinder in goede banen te leiden. Zo voorkomt u onnodig geld uitgeven.

Lees verder       

De ORV eet uw hypotheekpolis op

 

 Bekijk de Radaruitzending over dit onderwerp.


Hypotheekpolis is straks leeg als u nu niet ingrijpt.
Veel spaarpolissen, vooral leven - en hybridepolissen,  aan een hypotheek gekoppeld, worden leeg gegeten door veel te hoge kosten van de ORV = overlijdensrisicoverzekering. Daardoor groeit uw geld niet meer voldoende aan om de hypotheek af te lossen. Daarom moet u nu ingrijpen. De ORV kan eruit gehaald worden. U heeft dan geen onnodige kosten meer. De eventueel noodzakelijke verzekering kan elders tegen een veel lagere premie gesloten worden. Als de hypotheek niet bij ons is gesloten, kunt u toch voor een analyse bij ons terecht. Wij helpen u zoeken naar goedkopere oplossingen. Bel ons.

Alle hypotheken nazien.
In de praktijk komen we veel klanten tegen die het niet nodig vinden om de hypotheek door te lichten. De rente staat voor langere tijd vast en dan lijkt het voor de klant in orde. Niets is minder waar. Alles is de laatste tien jaar behoorlijk op zijn kop gezet in de financiële wereld en ook uw hypotheek ontkomt niet aan een volledige controle, inclusief alle bijbehorende polissen. Met Hypotheekbewaking voorkomt u dit soort ellende.

Lees verder     

 

Hypotheekaanbod en beoordeling

 

 
Berekenen zelf de gevolgen als rente-aftrek wijzigt.
Wordt het vlaktax, of gemaximeerd of verdwijnt deze op den duur, of blijft het gelijk?  Bereken uw situatie met Het H woord rekenbox

Scherp hypotheekaanbod SNS
De campagne 'rustig wonen met een SNS Plafondrente Hypotheek'.
SNS Plafondrente 5 jaar: 3,50%, met een renteplafond van 4,15% (NHG).
SNS Plafondrente 10 jaar: 4,20%, met een renteplafond van 5% (NHG).

Op Independer ziet u hoe wij beoordeeld zijn bij de Hypotheekcheck.

Alle hypotheken zonder afsluitprovisie.

Lees verder   

 

Vacature administratief medewerker


Wij zoeken een collega.
Weet u een nieuwe collega die administratief opgeleid is? Servicegericht ingesteld? Wij hebben een vacature. Schoolverlaters uiteraard ook welkom. Kijk op onze site voor meer informatie. Of solliciteer hier.

Lees verder    

Extra korting op energie, Telecom, enz

 

 


Korting via ons geregeld:

U via ons tot 50% korting kunt krijgen op energie, Telecom en amusementsparken. Klik hieronder om uw voordeel te zien.

Koesveld heeft hiervoor korting voor u geregeld.

Kijk ook eens op www.gratiskortingsbonnen.nl

Lees verder   

 

Zicht op uw inkomsten en uitgaven, meer weten?

 


Hetzelfde verdienen, meer uitgaven

Miljoenen werknemers moeten vele procenten aan koopkracht inleveren als na de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen de belangrijkste bezuinigingsvoorstellen van de grote politieke partijen worden doorgevoerd. Werknemers met een inkomen vanaf zo'n anderhalf keer modaal (ruim 48.000 euro per jaar) zullen daardoor jaarlijks vele honderden euro's minder te besteden hebben. Met ons gratis online huishoudboekje “Kijk op geld” krijgt u snel grip op uw inkomsten en uitgaven.

Zomer-Check
Diverse verzekeringen moet je gewoon geregeld hebben. Zeker in de zomermaanden. Net als een auto de APK check even snel met de Zomercheck.

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 begin_of_the_skype_highlighting              0342-424242      end_of_the_skype_highlighting - info@koesveld.nl