VÄLKOMMEN TILL DRÖMCENTRUM

 Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås och tolkas.
 Du kan också läsa tidigare inspirations brev.
 Se även Info, Nyheter och Aktiviteter här längst ned.Nu är det november, den 11e månaden 2009. Grått och kallt. Kanske du trodde att du skulle koppla av och mysa i soffan med filt och tända ljus. Men ack, ingen rast och ingen ro. Inflöde av massiva vågor med kosmisk energi stör vår sinnesro. Kanske har du känt av det som oro, känt dig disorienterad, haft yrsel och olika andra fysiska symtom. Det sägs att det är ”utrensning”. Ju mera ljus som flödar in, desto mera mörker kommer upp till ytan. (jfr Vattenglaset som fylls på hela tiden, i boken Förstå dina drömmar, som numera heter Drömtolkning och Drömalkemi)

Idag är det 11:11:11  (den 11e dagen i den 11 månaden, år 11: /2009 = 2+9=11/.

Talet 11 har vi hela året 2009 (2+9=11). 11 är Mästarsiffran för Kristusmedvetenheten, transformation från det fysiska till det gudomliga.

Talet 11:11 (=Mästarsiffran 22) har vi hela månaden (november 2009)
Transformation som 11, ledarskap, styrka, inspiration, visdom

11+11+11 (=Mästarsiffran 33) har vi idag.
33 är en magisk Mästarsiffra med stor kraft. Mästarsiffran 11 förstärkt 3 gånger, inspirerat medvetet tjänande utan martyrskap.

11:11:11 Har vi även 27 november.

 Så denna månad innebär starkt inflöde av nya energier. En kraftfull tid för oss alla, en helig tid med inflöde av starkt ljus. Det sägs att det är nu, 11:11:11, som Rosenporten (det gudomliga kristusljuset) öppnas, - din förbindelse med ditt kosmiska medvetande.

Vårt andliga centrum aktiveras, våra hjärnhalvor balanseras. Hypofys, tallkottkörtel, hypotalamus och olika nervcentra påverkas. Detta är ingen lätt procedur för oss fysiska människor att uppleva. Men om vi tar emot det som en rening från gamla föreställningar, närmar vi oss vårt multidimensionella jags klara medvetande. Om vi inte tar emot de nya energierna fortsätter vi att vara i obalans och då mera i kontakt med dåligt självförtroende, brist på tillit och förtröstan, vilket hindrar oss från att nå vår högsta potential.

Därför är det nu viktigt för oss att svara an på vårt hjärtas längtan och överlämna oss till en större tillit till varandet, och söka frid. Att ta tillbaka sin kraft genom att släppa taget om gamla rädslor är ingen liten uppgift. Men många har nu möjlighet  att uppleva stora personliga genombrott.

VÅRA DRÖMMAR är till stor hjälp och vägledning. De kan hjälpa oss igenom kaos till ordning. De kan visa oss vägen till nästa steg.

Här kommer några drömmar som kan symbolisera potentialen för 11:11:11

Örn dröm 1
Jag ser upp mot himlen. Ser en detaljerat ritad örn som sträcker sig över hela himlen. Plötsligt får den färg, alla färger. Sedan blir den en levande örn, inte bara ritad. Sedan flyger den ned och landar på mitt huvud.

Tolkning
Fågeln är budbärare mellan gud och människa, då den flyger mellan himmel och jord. Örnen är himmelsgudarnas symbol, den andliga kraften. Allvetenhet, universell visdom. Den befriade anden som ser och vet allt.
Allt detta är du nu i kontakt med. Detta är vad du har att dela med dig till andra av.


Örn dröm 2
Jag ser ut genom fönstret och ser några örnar som flyger över huset och emot mig. Fler och fler örnar närmar sig. Snart är de väldigt många. De går omkring på gräsmattan. En hel del av dem har kommit in i huset. En stark dröm.

Tolkning
Se ovanstående tolkning av örn. Allt som örnen symboliserar har nu landat på ditt område (gräsmattan) och kommit in i ditt medvetande (ditt hus).
Detta är vad du har att dela med dig till andra av.


Björn dröm
En stor björnhona närmar sig. Jag är rädd men bestämmer mig för att stå kvar. Vi stirrar på varandra. Björnen kommer närmare, reser sig på bakbenen. Jag skräckslagen och vaknar. Somnar om och fortsätter drömmen. Jag tar ett steg fram mot björnen. Då händer detta att jag BLIR
Björnen. Känner mig oerhört stor, stark och kraftfull. Sen blir jag mig själv igen. Då har björnen blivit en björnunge som följer mig vart än jag går.

Tolkning
Björnen symboliserar kraft, styrka mod och kärlek. Även återuppståndelse och nytt liv, då den efter vinteridet vaknar upp och kommer ut med sina nyfödda ungar. Många gudinnor och prästinnor hade björnen som emblem.
Björninnans stora kraft och förmåga att försvara sina ungar, eliminera alla hot och ta hand om sig själv, har du kännt på och blivit ett med. Du har släppt rädslan för din stora kvinnokraft och den har nu blivit din trogna följeslagare i kärlek. Detta är vad du har att dela med dig till andra av.


Rosiga hösthälsningar från Louise Minerva-Li

Mötesplats DrömCentrum, en informell träffpunkt för alla dröm-intresserade. Kl 16 andra söndagen varje månad. Högbergsgatan 85 på söder i Stockholm. Inträde 40:- Olika teman varje gång. Varmt välkommen att diskutera, fråga, delta, lyssna, fika …

Läs mera på www.dromcentrum.se  (under omstrukturering)