Neuwsbrief  MOTORWERK maart 2012
 
Motormarkt Hardenberg 31 maart
Op 31 maart a.s. staat een van de belangrijkste onderdelen- en klassieke motorenbeurzen weer op de agenda. Uiteraard is MOTORWERK aanwezig.
 
Voor de in onze motoren geïnteresseerden in het noorden en oosten van Nederland vormt onze stand tevens dé aanloopplaats voor onze Buyers Meeting.
 
En als je de foto van de sleutelhanger in deze Nieuwsbrief uitknipt en afgeeft, dan krijg je op onze stand een gratis MOTORWERK sleutelhanger (in kleur!).
 
Op onze stand verkopen wij accessoires en onderdelen voor CJ750/M72/R71 en er staat een interesante refurbished Chang Jiang 750 M1+. Deze door de Chinese PLA voor ordonnans doeleinden gebruikte motorfiets heeft een heel bijzonder zijklepperblok.
 
Container vol met CJ750 en JH600B is besteld
Inmiddels een container volgepakt met Chang Jiang 750 en Jialing JH600B in China besteld. De orderbevestigingen en de eerste aanbetalingen zijn allemaal geregeld.
 
Behalve één CJ750 voor onze eigen voorraad zijn alle overige motoren al verkocht en voor de toekomstige eigenaren is nu het (lange) wachten begonnen.
 
Omdat Jialing voor de Jialing JH600B zijspanmotor een te hoge verpakking had ontworpen - waardoor een container niet optimaal kon worden gevuld - heeft Jialing i.s.m. MOTORWERK de verpakkings-instructies en de maatvoering gewijzigd. En nu passen er wel 6 of 12 Jialing en/of CJ750 kratten in een kleine of grote container!

Royal Enfield 350 Bullets worden mooi!
De in het werk zijnde RE350 Bullets beginnen ergens op te lijken.
 
Sterker nog, wat er inmiddels al gedaan is ziet er heel goed uit.
 
Hiernaast staan enkele foto's van de werkzaamheden. En om alvast een sneak preview te doen, staat er ook een foto van het eindresultaat (levering aan een andere klant).
 
Kampeerweekend Chang Jiang 750
Zoals al enige tijd valt te lezen in onze agenda, wordt er op 4, 5 en 6 mei een Chang Jiang 750 kampeerweekend georganiseerd op Camping De Bosrand (St.-Geertruid, bij Eijsden).
 
Hét tijdschrift voor klassiekers Het Motorrijwiel zal in de komende uitgave Nr. 117 hier ook aandacht aan schenken.
 
Wij kunnen de rijders van een Chang Jiang 750 zijspan- of solomotor alleen maar aanraden om deel te nemen. Een aantal liefhebbers hebben dit in het verleden ook al gedaan en er wordt nu nog met pretlichtjes in de ogen over gesproken!
 
Programma: aankomst gedurende vrijdag 4 mei, 's avonds een avondrit. Op zaterdag wordt er vanaf 9.30 u. verzameld op het terras van onze camping De Bosrand. Dan wordt er een toerrit van ca. 100 km gereden door het Limburgse Heuvelland, de Voerstreek en een stukje van de Ardennen. 's Avonds is er een BBQ (zelf je BBQ pakket meenemen!). Op zondag wordt dan uitgeluid en vertrekken de deelnemers weer. Reserveren op de camping is voor ons gratis, maar gebruik MOTORWERK daarbij als wachtwoord bij de reservering!
 
Firma Löw GmbH is wederverkoper in Zuid-Duitsland
Op 7 maart j.l. heeft de Firma Löw GmbH een bezoek gebracht aan MOTORWERK. Doel was daarbij om de Jialing JH600B zijspanmotor uitgebreid te testen en bij een positief resultaat met MOTORWERK te spreken over een dealership voor Zuid-Duitsland en Oostenrijk.
 
De tests verliepen naar volle tevredenheid en na positief verlopen gesprekken en een warme maaltijd vertrok de eigenaar Alois Löw samen met zijn mederwerker weer naar Passau.
 
Op vrijdag 9 maart viel de e-mail in het digitale postbakje met het ondertekende contract!
 
Löw GmbH is al tientallen jaren bekend als zijspanleverancier en levert hoofdzakelijk aan de zuid-Duitse en Oostenrijkse zijspanmarkt. Löw GmbH bouwt tevens moderne zijspannen met alle TÜV-keurmerken die daarvoor nodig zijn.
 
Wij zijn dan ook bijzonder tevreden met deze samenwerking! De eerste JH600B zijspannen zijn overigens door Löw GmbH besteld.
 
 
Shop @ MOTORWERK nog steeds niet on-line...
Nog even geduld en dan is Shop @ MOTORWERK klaar om door klanten te worden bezocht!
 
Met onze verontschuldiging voor de vertraging!
 
 
Agenda MOTORWERK 2012
 
31 maart 2012           MotorMarkt
                                Hardenberg
 
3, 4 en 5 mei 2012      Chang Jiang 750
                                weekend
 
Heeft u vragen? info@motorwerk.nl
 
Inhoud
Motormarkt Hardenberg
 
Chang Jiang 750 / Jialing JH600B container besteld
 
Royal Enfield 350 Bullets: ze worden mooi!

Kampeerweekend Chang Jiang 750
 
Firma Löw GmbH is wederverkoper Jialing JH600B in Duitsland
 
Shop @ MOTORWERK nog steeds niet on-line...
 
Agenda 2012
 
Voucher Sleutelhanger
Motormarkt Hardenberg
____________________________
__________uitknippen__________
 
Motormarkt Hardenberg
 
 
Royal Enfield 350 Bullets opbouw...
 
 
 
 
...en zó staan ze er straks bij!
 
 
 
 
Kampeerweekend Chang Jiang 750
 
 
 
 
 
 
 
 
Firma Löw GmbH verkoopt Jialing JH600B
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shop @ MOTORWERK
 
MOTORWERK -  betaalbaar modern en klassiek motorplezier -  www.motorwerk.nl