Van Koesveld Financiële Specialisten
 Oktober 2020 Barnseweg 114
 3771 RP  Barneveld

 Tel. algemeen:     0342–424242  Mob. 06-1105 6040
 Tel. hypotheken: 0342–424252  Mob. 06-3756 0707

De Spil 21A
3774 SE  Kootwijkerbroek


App en nood: 06–29082610


 
      Handige links:
     
Koesveld.nl
      Online autoschade formulier

      Digitale polismap:
      ASR
      Nationale Nederlanden
     
Nh1816
     
VKG
      Voogd & Voogd

Geachte   relatie,

Via persoonlijke mail hebben wij een aantal berichten in de afgelopen tijd gestuurd naar onze relaties. Nu is het weer tijd voor een nieuwsbrief.

Wat nu in deze rare tijden? Gezondheid is toch weer het allerbelangrijkste. En ook financiële gezondheid? Gelukkig onder onze klanten horen wij nog geen financiële tegenvallers. Het kan verkeren. Zorg a.u.b. dat de financiële zaken strak op orde zijn. Een stuk financiële planning geeft rust en zekerheid. Zowel in de opbouwfase van sparen als in de afbouw fase (opnemen) van vergaarde vermogen.

Bereikbaarheid, wij werken 1 dag per week op afspraak op kantoor. De rest werken wij vanuit huis. Telefoonlijnen zijn daardoor enkelvoudig geworden. Bij geen gehoor of bezet, kun je de mobiele nummers, tijdens kantooruren ook bereiken.

Hartelijke groeten,
Nico van Koesveld


Ons nieuws van Oktober 2020 voor u:

                 


 
   


DigiD steeds belangrijker

DigiD staat voor Digitale Identiteit. Met uw DigiD laat u zien wie u bent als u op internet iets bij een (semi)overheidsorganisatie wilt regelen. Of dat nou bij de belastingdienst is, het onderwijs, de zorg of uw pensioenfonds.


Veilig inloggen bij de overheid
Met uw DigiD kunt u makkelijk en veilig inloggen bij sites van de overheid. Uw persoonlijke gegevens blijven goed beschermd. Ook binnen financiële zaken wordt steeds meer gebruik gemaakt van een DigiD

Mijn Overheid is uw persoonlijk berichten box met de Overheid
Ga voor meer informatie naar www.digid.nl


Tip van de maand:

 


Mobiel wordt steeds duurder en is minder verzekerd
We geven er steeds meer geld aan uit, onze mobiel. En we kunnen er steeds meer mee. Meer gebruik is vaak ook meer schade tot gevolg. Vaak door pech. Echter verzekeraars worden dermate veel geconfronteerd met schadeclaims dat de standaarddekking op een inboedel verzekering bijna is verdwenen en de uitkering erg minimaal is. Een dure mobiel verdient ook een goede elektronicaverzekering. Die hebben wij geregeld. Tot vijf jaar lang is alles tegen aanschafwaarde verzekerd. Wel zo fijn.

Wil je meer weten wat voor jou van toepassing is, bel of mail ons. Wij helpen je op maat verder.

Hypotheek? Onafhankelijk advies is steeds het voordeligste
De huisbank wordt steeds meer naar de achtergrond geschoven. Nieuwe digitale geldverstrekkers, vaak dochterondernemingen van de grootbanken,   hebben veel geld beschikbaar om de hypotheek te verstrekken. Door een lagere kosten is de rente ook beduidend voordeliger geworden.

Op onze site staan de tarieven van alle geldverstrekkers. Deze nemen wij mee in onze vergelijking bij elke hypotheek, zodat er altijd het beste aanbod aangeboden kan worden.
 
Ook zakelijk kunnen we nu met 45 aanbieders ondernemers helpen met een financiering. Kijk hiervoor op Financiering Bedrijven. 

 
           
 


 
 

Beleggen kan iedereen, is ook voor iedereen
De rente is nul of zelfs toe betalen. Kan dat anders? Volmondig ja! Afgelopen maand hebben onze vaste relaties al kennis gemaakt met de uitleg over Dexxi.
Op de beleggerspagina kun je rekenen wat het opbrengt bij een regelmatige inleg. Een andere mogelijkheid is een groot bedrag uit verkoop woning of bedrijf op een beleggersrekening zetten en daar maandelijks een opname van uit laten keren. Dat kan met privé gelden maar ook met pensioengelden. En het risico wordt goed belicht. Beleggen sluit steeds nauw aan bij de persoonlijke omstandigheden en het risico wat men wil lopen.

Lees en leer hier meer over de mogelijkheden met Dexxi? Uiteraard helpen wij je verder met een advies op maat.

  Een kleine greep uit onze samenwerkende partijen:

banner mail

Koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 – App. 06-2908 2610 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin