Nieuwsbrief Schaatscircuit.nl  -  13 september 2020 

   
Beste leden,
 
Als aanvulling op de website Schaatscircuit.nl houden we je via deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Schaatscircuit.nl, nieuws vanuit MCLN (Vereniging Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland) en wedstrijden op snel ijs.
 
Wij hebben weer zin in het nieuwe seizoen en wensen je veel schaats- en wedstrijdplezier!
 
Organisatie Schaatscircuit.nl
Marja, Tjeerd, Leen en Monique

 
In deze nieuwsbrief:
 
  • Wedstrijden seizoen 2020-2021
  • Aanmelden seizoen 2020-2021
 
WEDSTRIJDEN SEIZOEN 2020-2021
Het is een vreemde tijd en iedereen is benieuwd hoe het schaatsen gaat verlopen dit seizoen. Wij zijn in elk geval zeer verheugd dat we wedstrijden kunnen en mogen organiseren. Op de exacte maatregelen op de avonden zelf, komen we later terug. Maar in elk geval kunnen we je alvast informeren over de data, zodat je die in je planning kunt opnemen.
 
Ook data voor de Dutch Masters Cup (de cup over drie wedstrijden voor masters in Heerenveen, Enschede en Leeuwarden) hebben we vast kunnen leggen op de drie verschillende ijsbanen. Meer informatie over deze cup vind je hier.
 
Mogelijk komen er later in het seizoen nog enkele wedstrijden bij, maar dit is de huidige planning van onze wedstrijden:
 
 
Inschrijven voor wedstrijden
Alle wedstrijden gaan steeds exact vier weken van tevoren voor inschrijving open. Het inschrijven voor de wedstrijden kan alleen als je lid bent van Schaatscircuit.nl en doe je door direct via iDEAL te betalen. Houd je bankpas bij het inschrijven van de wedstrijd dus bij de hand. In het Wedstrijdreglement lees je alles over het aanmelden en eventueel afmelden van een wedstrijd.
 
Meld je ter plaatse bij de wedstrijdleiding
Vergeet niet om je bij elke wedstrijd waaraan je deelneemt te melden bij de wedstrijdleiding. Dit doe je altijd uiterlijk een half uur vóór het begin van de wedstrijd. Meld je je niet op tijd, dan heb je kans dat een reserve voor jou in de plaats op de startlijst wordt gezet.
 
Afmelden?
Moet je je onverhoopt afmelden vanwege bijvoorbeeld een blessure, dan kun je iemand anders je plaats laten innemen. Diegene moet wel ook lid zijn van Schaatscircuit.nl en rijdt dan dezelfde afstand(en) als waarvoor jij je hebt aangemeld. Let op: je krijgt geen geld terug voor een aangemelde wedstrijd.
 
Wedstrijdtarieven en doordeweekse wedstrijden
Zoals je wellicht wel in de media gelezen hebt, verkeert Thialf in zwaar weer. Daarvoor is een herstelplan opgesteld. Vanuit dit herstelplan is o.a. een andere verdeling van de beschikbare ijsperioden gekomen waardoor er geen mogelijkheden meer zijn om de in het verleden gebruikelijke doordeweekse wedstrijden te organiseren. Uiteraard vinden we dat bijzonder jammer, maar helaas is dit niet anders.
 
Een ander punt is dat de ijshuur voor Thialf flink verhoogd is, waardoor wij genoodzaakt zijn om onze wedstrijdtarieven bij te stellen. Kijk voor de nieuwe tarieven de pagina ‘Tarieven’ op onze website.
 
 
 
AANMELDEN SEIZOEN 2020-2021 
Was jij vorig seizoen al lid?
Iedereen die vorig seizoen lid was van Schaatscircuit.nl, heeft van ons een factuur ontvangen met daarin een iDEAL-link waarmee je heel eenvoudig je lidmaatschap voor het nieuwe seizoen kon verlengen. LET OP: Dit verlengen is nog mogelijk tot 15 september!
 
Heb je jouw lidmaatschap op 15 september niet verlengd? Dan halen wij jouw gegevens uit onze administratie en kun je de iDEAL-link niet meer gebruiken. Wil je later in het seizoen alsnog lid worden? Dan kan dat door je als NIEUW lid aan te melden.
 
Nieuwe leden
Was jij vorig seizoen geen lid en wil je je als nieuw lid aanmelden? Ga dan naar de aanmeldpagina op onze website. Het aanmelden gaat via iDEAL, dus zorg ervoor dat je je bankpas bij de hand hebt. Na jouw aanmelding als lid van Schaatscircuit.nl kun je je nog niet direct inschrijven voor de wedstrijd die open staat. Daar gaat altijd even een paar uur tot max. een dag overheen voordat jouw licentienummer in Vantage, het inschrijfsysteem van de KNSB, is opgenomen.
  • Krijg je bij het aanmelden van de wedstrijd de melding “The specified license is not allowed”, dan staat jouw nummer nog niet in Vantage. Dan heel even geduld.
  • Krijg je bij het aanmelden van de wedstrijd echter de melding “The specified license is expired”, dan betekent dat dat jouw licentie is verlopen. Zodra je je licentie hebt verlengd, kun je je dan alsnog aanmelden voor de wedstrijd.
Ledenportaal
Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail. In die mail vind je ook informatie over onze "Ledenportaal".
LET OP: 
Voor het inschrijven voor de wedstrijden hoef je NIET in deze ledenportaal in te loggen! Je hebt de ledenportaal alleen nodig voor het (indien nodig) wijzigen van je NAW-gegevens en het - aan het eind van dit seizoen - opnieuw aanmelden voor het volgende seizoen!
   
 
ADVERTEERDERS
 
Mede dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze website en/of onze nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl.
 

                    
 
 

SCHAATSCIRCUIT.NL is een initiatief van Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland (MCLN), 
een bij de KNSB aangesloten vereniging.