nieuwsbrief 

 
IndoRock Factory op Zondag 26 Februari 2023.
Gehouden in Zalencentrum De Brug Dunantlaan 1, 2811 CA Reeuwijk.
Een uniek podiumprogramma met The Crazy Rockers, The Rocking Teens, The Java Guitars, Streetrollers en de Jazzmaster Mania en de presentatie is in handen van Edu Schalk.
 
De organisatie is in handen bij TLP Productions samen met Benny Poetiray, uiteraard verzorgt TLP Productions het geluid.
Aanvang 14:00 tot 21:00 uur, zaal gaat open 13:30 uur, entree is € 17,50 p.p. 
Aanmelden voor deze middag en alle informatie; www.tlpproductions.nl

Ode aan de Tielman Brothers en de pioniers van de Indorock gebracht door een muzikant die daadwerkelijk bij de Tielman Brothers heeft gespeeld.
Classic Indorock met guitar hero Benny Poetiray, Java Guitars.
The Tielman Brothers worden alom beschouwd als de grondleggers van de Nederlandse popmuziek.
Mede door een geweldige show op de wereldtentoonstelling in Brussel (1958) konden de Tielman Brothers in Nederlands hun eerste –door hun zelf gecomponeerde-  rock ’n’  roll single opnemen, genaamd Rock Little Baby Of Mine.
Deze single luidde de geboorte van de Nederlandse rock ’n’ roll in.

Sinds het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands zijn tribute artiesten zijn populairder dan ooit.
Wat is er leuker om te kunnen zeggen dat b.v. Elvis of Marilyn komt optreden op uw evenement of dat een wereldberoemde ‘personality’ zich in het publiek begeeft.
Dit zal ongetwijfeld bij uw gasten in de smaak vallen en de foto’s zullen op de social media geplaatst en verspreid worden, wat ook weer goede reclame voor uw organisatie.
Stuk voor stuk lijken, klinken en performen zij ook als de echte wereldberoemde sterren.
Marilyn Monroe tribute, door haar looks, bewegingen én stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van hét sekssymbool van de 20e eeuw*****Barbara 'live' als de Helene Fischer Tribute, een absolute aanrader, een unieke en absoluut fantastische showavond die helemaal aan deze  Duitse schlagerkoningin gewijd is*****
Peter sings Elvis, vele Elvis klassiekers worden op een indrukwekkende wijze gebracht*****Zijn The Blues Brothers in  Nederland?  In elk geval ze lijken er wel op; twee mannen met een zwarte hoed, bijpassende pak, smalle zwarte stropdas en een zwarte zonnebril: gaat er bij u al een lampje branden?*****
In 2019 werd Ronn gevraagd om met een Eric Clapton tribute een tournee te doen in Cyprus, een groot succes met 6 shows op verschillende plaatsen die allen op één na uitverkocht waren*****maar dat dacht u van ‘The Piano Killer’ Chris Watson, Barbara sings ABBA of een ode aan de Tielman Brothers?
We hebben het allemaal in huis.
 
Tevens verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310