Beste,

Gisteren is bijgevoegde nieuwsbrief mogelijk niet goed bij u aangekomen, excuses hiervoor. Bij deze alsnog de nieuwsbrief van juni 2017.
Straks maakt Diede haar debuut op Roland Garros. Het toernooiseizoen is inmiddels weer in volle gang. In januari  begon Diede, de huidige nummer 3 van de wereldranglijst,  met toernooien in Australie en Japan. Vervolgens stonden er na enkele weken rust onder andere een super serie en de World Team Cup op het programma. Graag informeert Diede jouw op deze manier van al haar belevenissen. Belevenissen die mede mogelijk gemaakt worden dankzij jouw steun, waarvoor dank!
Roland Garros

 
Vandaag start ook voor de rollers Roland Garros en Diede komt in actie! Ze speelt de tweede partij na 11:00 uur haar eerste ronde partij tegen Marjolein Buis. De voorbereidingen verliepen uitstekend en Diede en Amanda kijken uit naar de start van het toernooi. Dinsdag kwamen speler en coach aan in Parijs en woensdag kon er tussen de regenbuien door een trainingssessie worden afgewerkt op het Franse gravel.  Het verloop van de wedstrijd van straks is te volgen via de de livescores op de website van Roland Garros.
Australian Open
In januari speelde Diede haar eerste Grand Slam in het zonnige Australie. De eerste single tijdens de Australian Open was tegen de Duitse Ellebrock, deze partij verloor Diede. In het dubbelspel kwam Diede met haar Japanse partner Kamiji. Samen vochten ze zich omhoog naar de finale waar zij het Nederlandse koppel  Griffioen en van Koot troffen. Het Nederlandse duo was op dat moment net even te sterk. Diede kan terugkijken op een mooi evenement, waar zijn vele indrukken en een zilveren plak heeft opgedaan.  
Periode voorbereiding
Na Australie volgde er een periode van rust, herstel en voorbereiding voor het drukke wedstrijdseizoen. Zeven weken lang was Diede aan het voorbereiden alvorens haar nieuwe avontuur weer startte. Hoe zien zeven weken “rust” in de topsport eruit? In deze periode maakte Diede haar eerste vlog.
Crowdfunding voor de US Open

  Diede vormt sinds november 2014 een twee-eenheid met haar trainer/coach Amanda Hopmans. Diede. Het meereizen van Amanda is daarmee vrijwel voorwaardelijk voor een goede prestatie in ‘The Big Apple’. Daarbij zal Diede in de voorbereiding ontzettend graag extra expertise inzetten om de benodigde mentale ondersteuning aan haar trainingsschema toe te voegen.
Een goede prestatie op de US Open zou de opstap zijn naar de verwezenlijking van een droom: de beste zijn in haar sport. De begeleiding van Amanda en de reis-/verblijfkosten tijdens de toernooiweken in Amerika komende nazomer vragen om een investering, waar de middelen niet beschikbaar voor zijn.
Draag jij bij om te zorgen voor de ideale randvoorwaarden die nodig zijn om de beste rolstoeltennisser ter wereld te worden? klik dan aan! Steun Diede en doneer een bedrag Alle donateurs worden op een passende manier bedankt.
Vind je het leuk om Diede dit seizoen te volgen?
Check geregeld haar facebook, wedstrijdplanning en de resultaten.  We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen richting de nummer 1 positie!