Nieuwsbrief Schaatscircuit.nl  -  15 oktober 2020 

   
Beste leden,
 
Als aanvulling op de website Schaatscircuit.nl houden we je via deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Schaatscircuit.nl, nieuws vanuit MCLN (Vereniging Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland) en wedstrijden op snel ijs.
 
Wij hebben weer zin in het nieuwe seizoen en wensen je veel schaats- en wedstrijdplezier!
 
Organisatie Schaatscircuit.nl
Marja, Tjeerd, Leen en Monique

 
In deze nieuwsbrief:
 
 
EERSTE DRIE WEDSTRIJDEN GESCHRAPT
Met het oog op het nieuwe maatregelenpakket vanuit de Rijksoverheid om het COVID-19 virus te bestrijden, zat het eraan te komen: helaas moeten we onze eerste drie wedstrijden schrappen. 
 
Zowel Thialf als de Elfstedenhal heeft ons vandaag definitief laten weten dat de wedstrijden die wij in de eerstkomende weken bij hen hadden gepland, niet door kunnen gaan. Hiermee volgen zij het sportprotocol van NOC*NSF dat aangeeft dat "officiële wedstrijden en competities niet zijn toegestaan". Het gaat om de volgende wedstrijden:
  • Zaterdagavond 17 oktober Thialf, Heerenveen
  • Zaterdagavond 24 oktober Thialf, Heerenveen
  • Zaterdagavond 7 november Elfstedenhal, Leeuwarden
Hoe spijtig wij dit als organisatie ook vinden, het is op dit moment niet anders. De ingeschreven deelnemers ontvangen binnenkort het inschrijfgeld terug. 
 
Hieronder de kalender zoals die er op het moment uitziet.
 
Noot 1: Je ziet dat ook de wedstrijd van 28 november uit de kalender is, dit zou DMC I zijn. Dit komt omdat op die datum het NK Sprint is vastgesteld. De nieuwe datum voor DMC I is nu 5 december.
 
Noot 2: De wedstrijd van 14 november zullen we twee weken van tevoren openzetten in plaats van normaal gesproken vier weken, zodat het dan hopelijk duidelijker is of die wedstrijd kan doorgaan. Dit betekent dat deze op zaterdagavond 31 oktober om 20.30 uur opengaat voor inschrijving. 
 
 
Hopelijk lukt het ons met z'n allen om het coronavirus zo snel mogelijk de kop in te drukken, zodat we weer 'normaal' met elkaar kunnen sporten, schaatsen én wedstrijden rijden.
 
Wij blijven met Thialf en de Elfstedenhal in gesprek om naar nieuwe wedstrijdmogelijkheden te kijken.
 
Blijf zoveel mogelijk zelf actief en (individueel) trainen. Zodat je er klaar voor bent als we weer door kunnen met onze wedstrijden!
 
Blijf gezond!
 
 
ADVERTEERDERS
 
We zijn erg verheugd met onze adverteerders en twee nieuwe hoofdadverteerders voor dit seizoen! En met een derde hoofdadverteerder zijn we nog in gesprek! 

Mede dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze website en/of onze nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl.
 
Hoofdadverteerders 2020-2021:
 
 
 
 
 
 
 
Adverteerders:
 
                    
 
 
   
 

SCHAATSCIRCUIT.NL is een initiatief van Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland (MCLN), 
een bij de KNSB aangesloten vereniging.