VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva smiley
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, drömkurser, privata sessioner(tolkningstjänster) föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera …
 
Sommaren har övergått till höst och nu önskar jag er alla en Glad höst. Varje årstid kommer med ny energi och kan bjuda nya överraskningar, möjligheter, glädjeämnen och utmaningar.
 
Vet du, nu har det hänt igen:  Många förfrågningar om att få gå utbildning i DrömTerapi/DrömAlkemi har inkommit.
Jag är därför så glad att få meddela att Nu kör vi en omgång till. En lite förkortad utbildning, med komprimerade fristående moduler. Det betyder att du kan välja att gå enstaka kurser, om du föredrar det. Alltid med syfte att hela och läka kropp, känslor, tankar och själ, och nå nya nivåer av medvetenhet och klarseende.
De två kommande tillfällena blir 22-24 febr och 25-28 april.
Läs mer om det längre ned.
 
Om Drömmar
Så fint att du har förstått värdet av drömarbete och den djupa healing det kan ge. Både insikt, klarhet, traumahealing, vägvisning och ny inspiration.
 
När du vet hur du ska använda drömmarna kan du se både de inre konflikter som håller dig fången, och lösningen.
Här i drömbrevet blir det ju dock endast lite enkel, men ändå klargörande,  drömtolkning.
 
Vanliga drömmar
Vanliga och återkommande drömmar är: Stora Vågor och Tsunamis. Eller Du har tappat bort väskan eller plånboken med dina kontokort, pengar och annat viktigt.
Vad betyder de?
 
Dröm 1:
Du ser en stor våg komma emot dig. Du springer undan men den hinner upp dig. Du vaknar i ångest.
Tolkning:
Vågor/tsunamis är inte förutsägelser, utan handlar om dig. Vågen som kommer emot dig och hotar att överskölja/dränka dig är känslor, t.ex passion, kärlek, upphetsning, rädslor. Kanske något du förväntar dig, något du inte uttrycker i en relation, du är alltför pressad på jobbet … Något som känns större än du kan handskas med.
Fråga dig:
Vilket område i mitt liv innebär så starka känsloreaktioner att jag känner mig överväldigad?
Drömalkemi:
Föreställ dig att en stor våg kommer emot dig. Hitta ett sätt att stoppa vågen. Förändra den sen från vatten till guldljus. Föreställ dig att du går in i vågen av guldljus och simmar och flyter på den. Simma/gå till fast mark och känn hur skönt det var att bada i guldljus och att känna att du själv kunde bestämma.
I ditt vakenliv:
Kom ihåg att vandra genom vardagen i ”guldljus” och trygghet i stället för att låta dig bli översvämmad av känslor och rädd.
 
Dröm 2:
Du ska till ett ställe men har tappat bort väskan eller plånboken med id handlingar, kontokort, pengar … som du måste ha med dig. Du letar och letar men hittar den inte. Du missar tåget, flyget, bussen … och kommer inte vidare.
Tolkning:
Du känner dig stressad, förvirrad, och blir mer och mer förvirrad. Du har inte med dig det viktigaste (din identifikation/ditt jag, din egen energi, det du behöver). Du blir försenad, hinner inte, kommer inte fram dit du ska.
Fråga dig:
Inom vilket område av mitt liv känner jag så här?
Drömalkemi:
Blunda och föreställ dig ett bra slut på din dröm. Du kan t.ex se för ditt inre öga att du håller i din väska och kommer fram dit du ska.
I ditt vakenliv:
Kom ihåg att använda dig av det känsloläge - kanske trygghet och säkerhet - som du kände i drömförändringen, i den livssituation som din dröm handlar om.
 
 
Drömkurs/Utbildningsmodul
 
Modul 2: Maskulin/Feminin princip / Det inre bröllopet
fredag 22 februari kl 15 - söndag 24 februari kl 15 
 
Kunskapen om den manliga och den kvinnliga energin är en tidlös och allomfattande visdom som gäller för allt liv i Kosmos, från hela galaxer till små organismer. Målet för all medvetandeutveckling är fullt bejakande, balans och harmoni mellan dessa energipolariteter.
   Under kursen gör vi dessa krafter praktiskt användbara. Upptäck hur de fungerar i dig och hur du vill använda dem! Vad vill du utveckla och vad vill du dämpa? 
Hur ser din inre kvinna/man ut? Hur fungerar dessa energier i ditt liv, i ditt psyke, i din kropp, i dina drömmar?  Hur uttrycker du dem fysiskt, känslomässigt, mentalt, andligt ? Upplev det heliga inre bröllopet, föreningen mellan dessa två krafter i ditt psyke, och gör därmed färden genom livet lättare och mera harmonisk.
   Börja redan nu att skriva ned de drömmar du tror handlar om manligt/kvinnligt. 
 
Kurspris 2900,- inkl moms för privatperson. Moms tillkommer för firma.  Boende+mat till lågpris tillkommer.
 
Modul 3: Dagsdrömmar och Projektioner. Läsa Livets Bok. Drömspel på Dagsdrömmar. Dagsdrömmar och Attraktionslagen. UKU. Lucid dreaming-Klardrömmande + att vakna ur drömmen. 
Torsdag 25 april kl 15 - söndag 28 april kl 15 (Enda modulen som går to-sö = inkl en extra heldag för 400,-)
 
Vad är DagSdrömmar och hur uppkommer/fungerar de? 
Du får träna på att läsa av, tolka och arbeta med dagsdrömmar, både personliga och allmänna. Varför möter vi det vi möter i livet? Hur kan vi förhindra kris? 
   Upptäck hur attraktionslagen fungerar bortom dina tankar och hur både solsida och skuggsida skapar dagsdrömmar. 
Du får öva lite ut-ur-kroppen-upplevelse och klardrömmande (guidat). 
   Att vakna ur drömmen är hela anledningen och syftet med all personlig och andlig utveckling/avveckling. Allt för att läka vårt ”lilla jag”, öka vårt klarseende och uppvaknande, och vara/leva vårt ”Stora Jag”,
        Insikter, övningar, ceremoni ...
Kurspris 3300,- inkl moms för privatperson. Moms tillkommer för firma. Kompendium (värde 350,-) ingår. Boende+mat lågpris tillkommer.
 
Mejla din intresseanmälan och frågor till minerva-li@comhem.se 
 
Välkommen heart
 
Sprid gärna drömkunskapen genom att låta en vän läsa detta drömbrev.
Klicka här:  Forward this email to a friend